25/3/14

Οι συμμετοχές του Συλλόγου την Κυριακή 23.03.2014

 Ο Δημήτρης Βαρσάμης, η οικογεννεια Δοξαρά και η Κατερίνα Μπούτλα
πριν την εκκίνηση του 20ου Διεθνή Μαραθωνίου της Ρώμης
Την Κυριακή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για 20η χρονιά με μεγάλη επιτυχία ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρώμης. Στον αγώνα της αιώνιας πόλης, ο οποίος φέτος είχε και ρεκόρ συμμετοχών, παραδοσιακά σχεδόν κάθε χρόνο τρέχουν αρκετοί αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Φέτος δυο αθλητές μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς, ο Βαρσάμης Δημήτρης και Δοξαράς Γεώργιος (ο οποίος τερματίζει για 2η φορά στο Μαραθώνιο Ρώμης), ενώ στο παράλληλο αγώνισμα των 5 χλμ η Μαριλένα Δοξαρά, ο Βαγγέλης Δοξαράς και η Κάπελλα Φανή. Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα είναι το Κολοσσαίο, ενώ όλη η διαδρομή περνάει από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στον Μαραθώνιο της Ρώμης συνολικά τερμάτισαν 14561 δρομείς, ένας αριθμός ρεκόρ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

O Βασίλης Μπρούτσος στον
ημιμαραθώνιο στο Ναύπλιο
Παράλληλα, στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο Μαραθώνιος αγώνας, που περιελάμβανε επίσης και τους αγώνας του ημιμαραθωνίου, των 5 χλμ αλλά και των 2,5 χλμ. Η διοργάνωση είχε επιτυχία σε όλα τα αγωνίσματα με τις περισσότερες συμμετοχές να τις έχει το αγώνισμα του ημιμαραθωνίου. Ο Σύλλογός μας και σε αυτό τον αγώνα εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή του Μπρούτσο Βασίλη, ο οποίος έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον ημιμαραθώνιο.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι άνοιξαν οι εγγραφές για τον 5ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου 10 χλμ και τον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων. Ο φετινός αγώνας θα έχει κάτι μοναδικό, καθώς ο τερματισμός θα γίνει για πρώτη φορά στο Αρχαίο Θέατρο.