23/4/14

21ος Δρόμος Υγείας Βόλου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

17 Μαΐου 2014

Για 21η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, το Σάββατο 17 Μαΐου το απόγευμα και ώρα 19.00, από την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ο Δρόμος Υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας και αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο. Επιτυχία είναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού για τους περισσότερους δρομείς

Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπάει το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να έρθει και να συμμετάσχει στον 21ο δρόμο υγείας που είναι πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας. Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής: Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω.


ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19.00 απόγευμα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Αρεως-Πευκάκια-Αλυκές-Δημ. Υπαλλήλων και επιστροφή με τερματισμό το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 εσωτ 17 fax2421040484 Κώστας Κυριαζής. Μπορούν να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής με mail που βρίσκεται στο τέλος της προκήρυξης, στο sdyvolou@gmail.com Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Τετάρτη 14 Μαΐου


Από την Οργανωτική Επιτροπή


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δρόμος Υγείας 16,5χλμ Βόλου

Ονοματεπώνυμο:

Έτος γέννησης:

Σύλλογος ή πόλη:

διεύθυνση e-mail για την περίπτωση που χρειαστεί επικοινωνία:

Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να
συμμετέχω στον αγώνα. Συμμετέχω στον αγώνα με ευθύνη μου, και
παραιτούμαι από κάθε διεκδίκηση αποζημίωσης για ατύχημα που μπορεί να
συμβεί στον αγώνα

Υπογραφή (για ενήλικους απαιτείται υπογραφή γονέα/κηδεμόνα)
(ως υπογραφή θεωρείται η αναγραφή του ονοματεπώνυμου)