23/5/14

2ος αγώνας δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10χλμ και 300μ για παιδιά

Κυριακή 08 Ιουνίου 2014
Στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Μαραθώνος, ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης Μαραθώνος, σε συνεργασία με το δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για δεύτερη φορά τον αγώνα του δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 300 μ. για τα παιδιά.

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα του Μαραθώνα, σε μία διαδρομή παραλίμνια, με ελάχιστη άσφαλτο και την περισσότερη σε δασικό δρόμο, δίνουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα ο συμμετέχων δρομέας η περιπατητής, να απολαύσει την πολύ όμορφη διαδρομή με την πλούσια χλωρίδα και πανίδα.

Έτσι λοιπόν σας δίνετε η δυνατότητα να γνωρίσετε, τις ομορφιές της ιστορικής λίμνης του Μαραθώνα, να απολαύσετε από κοντά το φράγμα του Μαραθώνα, σε μία εύκολη διαδρομή, με το μεγαλύτερο κομμάτι της επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.
Παρακαλούμε να κατεβάζετε τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα, που βρίσκεται επικεφαλής της ιστοσελίδος και ακολούθως την τυπώνετε, την συμπληρώνετε και μας την αποστέλετε ηλεκτρονικά στο:  tgr@mycosmos.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973316633
Κατεβάστε την αίτηση εδώ.
Οι συμμετοχές των παιδιών είναι δωρεάν.