12/5/14

Όλη η πόλη κινήθηκε στους ρυθμούς του 5ου Ιπποκράτειου αγώνα δρόμου

Μία εικόνα μοναδική! Η εκκίνηση του 5ου Ιπποκράτειου μπροστά στο αρχαίο θέατρο.
Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών διοργανώθηκε ο 5ο Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου και ο παιδικός αγώνας 1000 μέτρων από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Ξεπέρασαν τους 500 οι αθλητές που δηλώθηκαν στον αγώνα και τα 200 παιδάκια. Η φετινή διοργάνωση είχε κάτι μοναδικό, εκκίνηση και τερματισμό το αρχαίο θέατρο Λάρισας και την υπόλοιπη διαδρομή να περνάει από τον ποταμό Πηνειό, πνεύμονα πρασίνου για την πόλη μας.

Αθλητές από όλη την Ελλάδα και πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Εορδαία, η Κοζάνη, η Καρδίτσα, ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Νάουσα, η Κατερίνη, η Λαμία αλλά και όλο το Νομό Λάρισας γέμισαν τους δρόμους της πόλης μας σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Ενώ ο παιδικός αγώνας είχε εκκίνηση το άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμό το αρχαίο θέατρο Λάρισας και πολλά παιδάκια έλαβαν μέρος και μυήθηκαν στα μυστικά του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας Απόστολος Γούλας ευχαρίστησε την πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη συνεργασία που έκαναν στα πλαίσια του 5ου Ιπποκράτειου καθώς παρείχαν δωρεάν σπιρομέτριση στους αθλητές που το επιθυμούσαν.