22/2/16

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Ψάθα Αττικής ο 12ος Πανελλήνιος Αγώνας 100 χλμ και ο 6ος 50 χλμ.  Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι από τους μεγαλύτερους αγώνες υπεραποστάσεων στην Ελλάδα και κάθε χρόνο αποτελούν σημείο αναφοράς. Και φέτος έλαβαν μέρος σε αυτούς τους δύο αγώνες υπεραπόστασης αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. 

Συγκεκριμένα στον αγώνα των 100 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές Παρλαπάνος Τάκης και Φαλτσής Βασίλης. Επίσης συγχαρητήρια και στον αθλητή Χατζή Κων/νο για την προσπάθειά του στον αγώνα των 100χλμ. 

Στον αγώνα των 50 χλμ έλαβαν μέρος οι αθλητές Γουναράς Δημήτρης και Γεροπούλου Γεωργία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στην αθλήτρια Γεροπούλου Γεωργία καθώς έγινε η πρώτη Λαρισαία γυναίκα που τερματίζει σε αγώνα υπεραπόστασης.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Energy Run στη Πάρνηθα. Ο αγώνας ήταν συνολικής απόστασης 10 χλμ. Έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στο συγκεκριμένο αγώνα ο αθλητής Λίτσιος Δημήτριος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη προσπάθειά τους.