16/5/24

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 41 Μαραθώνιο Αθηνών 2024 για τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποκλειστικά για τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Η εγγραφή θα γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Συλλόγου στις ώρες λειτουργίας από  την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και κάθε Τρίτη,  εως τις 4 Ιουνίου αυστηρά!

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία και θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο με την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ΟΛΩΝ των στοιχείων, το ΔΣ δε φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που θα σταλούν και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές-διορθώσεις. ΕΙΔΙΑ για τα στοιχεία του καλύτερου χρόνου που οδηγούν στην κατάταξη των μπλοκ, εάν δε δοθούν, το ΔΣ δε θα τα αναζητήσει, αλλά θα τα αφήσει κενά και ο αθλητής θα καταταχθεί αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ. 

Οι αθλητές που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή με το Σύλλογο, δε μπορούν να διαθέσουν το νούμερό τους αλλού σε περίπτωση που δεν τρέξουν οι ίδιοι. Οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται αυστηρά από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Η συνδρομή θα μπορεί να δίνεται την ημέρα της εγγραφής στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι εγγραφές λήγουν Τρίτη 4 Ιουνίου 2024!

Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι 


Για τον αγώνα των 5 χλμ και τον αγώνα των 10 χλμ το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 30€.
Για τον αγώνα του μαραθωνίου το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 40€.
Φέτος δεν υπάρχει επιλογή απλού πακέτου χωρίς μπλούζα!
Συμμετοχές για τα μη ενεργά μέλη και τους φίλους του Συλλόγου θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού τακτοποιηθούν πρώτα τα ενεργά μέλη.




Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών της ομάδας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2021 – 2022 - 2023. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο του excel της ομαδικής σας εγγραφής.
2.
 Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.
3.
 Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.
4.
 Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
5.
 Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.

Στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2024 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συμμετείχε στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2024. Συγκεκριμένα συμμετείχε στη γιορτή του αθλητισμού στις παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά, οι οποίες διοργανώθηκαν από το Δήμο Λαρισαίων στο Μεζούρλο στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος 2024.



15/5/24

ΑΜΑ 2024: Έκλεισαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο και τα 10χλμ., λίγες θέσεις στα 5χλμ.

 Οι εγγραφές για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έκλεισαν έξι μήνες πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Χιλιάδες δρομείς από 152 χώρες του πλανήτη θα βρεθούν και φέτος στην Αθήνα μετατρέποντας για άλλη μια φορά την κορυφαία αθλητική διοργάνωση σε ένα παγκόσμιο γεγονός.

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Οι συμμετοχές στον μαραθώνιο και τα 10χλμ. ΟΠΑΠ συμπληρώθηκαν, ενώ έχουν μείνει διαθέσιμες περιορισμένες θέσεις στα 5χλμ. και τον Φοιτητικό αγώνα. Η φετινή διοργάνωση κάνει από νωρίς ένα μεγάλο ρεκόρ, καθώς θα φιλοξενήσει πάνω από 74.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας και τα 10χλμ. ΟΠΑΠ θα γίνουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ενώ το απόγευμα της 9η Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα 5χλμ. Stoiximan και ο Φοιτητικός αγώνας 5χλμ.

Πηγή ΣΕΓΑΣ

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ Πέμπτη 16.05

 Την Πέμπτη 16 Μαιου τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά για εγγραφές στους επόμενους αγώνες!

Προσοχή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Η διαδικασία φέτος έχει αυστηρά χρονοδιαγράμματα για να έχουμε την τιμή εγγραφής στα 40ε για το Μαραθώνιο, στα 30ε για τα 10 χλμ και στα 30ε για τα 5 χλμ. Μετά τη λήξη της προκαθορισμένης ημερομηνίας οι τιμές αλλάζουν προς τα πάνω. Τις τιμές τις έχει ορίσει η διοργάνωση.

14/5/24

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ Τρίτη 14.05.2024

 Την Τρίτη 14 Μαιου τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά για εγγραφές στους επόμενους αγώνες!

Προσοχή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Η διαδικασία φέτος έχει αυστηρά χρονοδιαγράμματα για να έχουμε την τιμή εγγραφής στα 40ε για το Μαραθώνιο, στα 30ε για τα 10 χλμ και στα 30ε για τα 5 χλμ. Μετά τη λήξη της προκαθορισμένης ημερομηνίας οι τιμές αλλάζουν προς τα πάνω. Τις τιμές τις έχει ορίσει η διοργάνωση.


13/5/24

BeeDay Run 2024 - Αγώνας Δρόμου την Κυριακή 19.05.2024

 Ο πρώτος αγώνας δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας είναι γεγονός! Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μέλισσας, μία από τις δράσεις είναι και ο αγώνας δρόμου 1 χλμ. παιδικός και 5 χλμ. ενηλίκων. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο ή στο qr code

Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε όλες τις δράσεις. Θα υπάρχει επαγγελματική χρονομέτρηση και θα δοθούν μετάλλια και μέλι στους συμμετέχοντες.



12/5/24

Με απόλυτη επιτυχία ο επετειακός 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος - Οι νικητές

 

 Με απόλυτη επιτυχία ο επετειακός 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος - Οι νικητές

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 13ος επετειακός Ιπποκράτειος Δρόμος και με εκατοντάδες αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετέχουν. Ο αγώνας της πόλης της Λάρισας συγκέντρωσε για μια ακόμα χρονιά το ενδιαφέρον των δρομέων της χώρας μεταφέροντας στο κέντρο της πόλης της Λάρισας την ενέργεια και το πάθος των αθλητών. Πρέπει να τονιστεί η εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό στη φετινή διοργάνωση!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο επετειακός 13ος Ιπποκράτειος αγώνας Δρόμου

 

  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο επετειακός 13ος Ιπποκράτειος αγώνας Δρόμου

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα ο επετειακός 13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου στη Λάρισα με εκκίνηση και τερματισμό το Α Αρχαίο Θέατρο συνδέοντας τα ιστορικά μνημεία της πόλης και μια μοναδική διαδρομή στην κοίτη του ποταμού Πηνειού. Ο Ιπποκράτειος Δρόμος διοργανώνεται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και πλήθος φορέων, εθελοντών και χορηγών.

Ο φετινός Ιπποκράτειος Δρόμος ήταν αφιερωμένος στη γιορτή της μητέρας!

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωση του αγώνα και ανακοινώνει ότι ο 14ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2025.




Δώρα των 3 νικητών του Ιπποκράτειου Δρόμου 10 χλμ

 Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα δώρα που θα λάβουν οι τρεις νικητές του 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου.

Συγκεκριμένα 

- ο 1ος νικητής του αγώνα 10 χλμ, θα λάβει 3 συνεδρίες αθλητικού μασάζ με χρήση σάουνας και αιθέρια έλαια, προσφορά της επιχείρησης Pure Massage and Spa experience και 1 μήνα διαιτολογική παρακολούθηση από τη διαιτολόγο Στέλλα Μορφογιάννη.

- ο 2ος νικητής του αγώνα 10 χλμ,  θα λάβει 1 συνεδρία Holistic Massage με χρήση σάουνας, προσφορά της επιχείρησης Pure Massage and Spa experience και ανάλυση σύστασης σώματος από τη διαιτολόγο Στέλλα Μορφογιάννη.

- ο 3ος νικητής του αγώνα 10 χλμ,  θα λάβει 1 συνεδρία Express Massage με χρήση σάουνας, προσφορά της επιχείρησης Pure Massage and Spa experience και ανάλυση σύστασης σώματος από τη διαιτολόγο Στέλλα Μορφογιάννη.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Pure Massage and Spa experience και τη διαιτολόγο Στέλλα Μορφογιάννη.




10/5/24

13ος Ιπποκράτειος αγώνας - Πληροφορίες συμμετοχής

 

13ος Ιπποκράτειος αγώνας - Πληροφορίες συμμετοχής

Βρισκόμαστε λίγο πριν τη διοργάνωση του 13ου Ιπποκράτειου αγώνα δρόμου και το Fun Run 3χλμ. Οι αγώνες διοργανώνονται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων. 

Σας περιμένουμε στον αγώνα της πόλης μας!!!

Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 11 Μαΐου 11:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00 στη Βενιζέλου, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο.

    Η εγγραφή θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο εάν έχει γίνει η πληρωμή και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το νούμερο και τη μπλούζα από τη γραμματεία.  

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ελέγξει από το email που έχουν λάβει κατά την εγγραφή τους, στην ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, το Registration status να είναι Completed. Σε διαφορετική περίπτωση, να έχουν μαζί τους το καταθετήριο στη γραμματεία.

    Παράλληλα, μπορούν όσοι επιθυμούν την εγγραφή στους αγώνες, να  την πραγματοποιήσουν στη γραμματεία το Σάββατο, όσο υπάρχει διαθεσιμότητα. 

    Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο. Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή 12 Μαΐου, μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στο χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:15.

    Οι ανήλικοι συμμετέχοντες που έχουν κάνει εγγραφή, θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Οι κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν στείλει υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν στο παιδί τους να τρέξει ή να τη συμπληρώσουν κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 


Πρόγραμμα

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:00. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης το αργότερο στις 08:15. Θα υπάρχει χώρος φύλαξης για ρουχισμό (αλλά όχι για αντικείμενα αξίας). 

Η εκκίνηση του Fun Run 3χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 10:45. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:00. 

Η εκκίνηση του παιδικού / εφηβικού αγώνα 1000 μέτρων είναι στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 11:15. Οι γονείς με τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:30.

Πληροφορίες

Τηλ. 6932752733

Email: ippokrateiosrace@gmail.com

www.larisamarathon.gr

Facebook: Ippokrateiosrace


Η Οργανωτική Επιτροπή




9/5/24

Ιπποκράτειος Δρόμος - Διαχρονικά γυναικείες εμβληματικές συμμετοχές

 Ο 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαιου στην πόλη της Λάρισας. Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα των 10 χλμ είναι το Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, με τη διαδρομή να διασχίζει τα ιστορικά μνημεία της πόλης και τον χώρο πρασίνου, δίπλα στην κοίτη του ποταμού Πηνειού. Το μοναδικό τοπίο και οι εναλλαγές του αγώνα, στο κέντρο της πόλης δίνουν μια διαφορετική εικόνα της πόλης μας.

Τον αγώνα ωστόσο, διαχρονικά έχουν τιμήσει με την παρουσία τους και εμβληματικές αθλήτριες.

Συγκεκριμένα το 2018 νικήτρια του 9ου Ιπποκράτειου Δρόμου 10 χλμ ήταν η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το 2017 νικήτρια του 8ου Ιπποκράτειου Δρόμου 10 χλμ ήταν η Αναστασία Μαρινάκου. Και οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν και κέρδισαν για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου 10 χλμ. Το 2016 νικήτρια του 6ου Ιπποκράτειου Δρόμου ήταν η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Μαραθώνιο, Βασιλική Συκοπέτη. 








Τελική συνάντηση εθελοντών Ιπποκράτειου Δρόμου

 Η τελική συνάντηση των εθελοντών - δεικτών του φετινού 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαϊου στις 18.00. Σημείο συνάντησης στη γραμματεία του αγώνα, όπου θα δίνονται και τα πακέτα συμμετοχής των αθλητών, στο ύψος της οδού Βενιζέλου, στο Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Καλούνται όλοι οι εθελοντές να παραβρεθούν στις 18.00 το Σάββατο, ώστε να παραλάβουν τον εξοπλισμό του εθελοντή και να ενημερωθούν εκ νέου για το σημείο που έχει αναλάβει ο καθένας.

Η Δήμητρα Τσινίκου στο 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο

 Για μια ακόμα χρονιά, η Δήμητρα Τσινίκου, δηλώνει συμμετοχή στον Ιπποκράτειο Δρόμο. Η Δήμητρα, μια αθλήτρια με διακρίσεις σε αγώνες δρόμου (π.χ. νικήτρια του Katerini Run 2024) και συμμετοχές σε μαραθώνιο δρόμο (για το 2023 είχε επίδοση 3.43.09 στη Λευκωσία).

Της ευχόμαστε καλό αγώνα!

Ο Ιπποκράτειος Δρόμος είναι και γυναικεία υπόθεση!




Η Θεοφανία Τζανάκα στον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο

 Η Θεοφανία Τζανάκα και φέτος συμμετέχει στον Ιπποκράτειο Δρόμο. Η Θεοφανία, νικήτρια των δύο τελευταίων διοργανώσεων του Ιπποκράτειου (2022 και 2023) και με πολλές διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια θα τρέξει και φέτος στα 10 χλμ.!

Της ευχόμαστε καλό αγώνα!

Ο Ιπποκράτειος Δρόμος είναι και γυναικεία υπόθεση!



8/5/24

H τεχνική μπλούζα του 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου

 Σας παρουσιάζουμε την τεχνική μπλούζα του 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου, την οποία θα λάβουν όλοι οι αθλητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στους αγώνες των 10 χλμ και 3 χλμ!

Θυμίζουμε η γραμματεία θα λειτουργεί το Σάββατο 11 Μαϊου από τις 11.00 – 14:00 και 17:00 – 19:00 στη Βενιζέλου, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο.

Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο. Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή 12 Μαΐου, μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στο χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:15.




7/5/24

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ 08.05.2024

 Τα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα λειτουργούν

Την Τετάρτη 8 Μαϊου 2024 από τις 19.00 μέχρι τις 21.00


6/5/24

Συνάντηση εθελοντών Τετάρτη 8 Μαϊου - Ιπποκράτειος Δρόμος

 Την Τετάρτη 8 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εθελοντών στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Ώρα συνάντησης 19.00.

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ 07-08.05.2024

 Τα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα λειτουργούν

την Τρίτη 7 Μαϊου 2024 από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.

Την Τετάρτη 8 Μαϊου 2024 από τις 19.00 μέχρι τις 21.00

Θα υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσης εγγραφών για τον Ιπποκράτειο και διευθέτησης εκκρεμοτήτων. 

13ος Ιπποκράτειος αγώνας - Πληροφορίες συμμετοχής

 Βρισκόμαστε λίγο πριν κλείσουν οι εγγραφές για τον 13ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου και το Fun Run 3χλμ. Οι αγώνες διοργανώνονται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων. 

Σας περιμένουμε στον αγώνα της πόλης μας!!!

Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 11 Μαΐου 11:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00 στη Βενιζέλου, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο.

    Η εγγραφή θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο εάν έχει γίνει η πληρωμή και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το νούμερο και τη μπλούζα από τη γραμματεία.  

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ελέγξει από το email που έχουν λάβει κατά την εγγραφή τους, στην ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, το Registration status να είναι Completed. Σε διαφορετική περίπτωση, να έχουν μαζί τους το καταθετήριο στη γραμματεία.

    Παράλληλα, μπορούν όσοι επιθυμούν την εγγραφή στους αγώνες, να  την πραγματοποιήσουν στη γραμματεία το Σάββατο, όσο υπάρχει διαθεσιμότητα. 

    Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο. Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή 12 Μαΐου, μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στο χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:15.

    Οι ανήλικοι συμμετέχοντες που έχουν κάνει εγγραφή, θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Οι κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν στείλει υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν στο παιδί τους να τρέξει ή να τη συμπληρώσουν κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 


Πρόγραμμα

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:00. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης το αργότερο στις 08:15. Θα υπάρχει χώρος φύλαξης για ρουχισμό (αλλά όχι για αντικείμενα αξίας). 

Η εκκίνηση του Fun Run 3χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 10:45. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:00. 

Η εκκίνηση του παιδικού / εφηβικού αγώνα 1000 μέτρων είναι στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 11:15. Οι γονείς με τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:30.

Πληροφορίες

Τηλ. 6932752733

Email: ippokrateiosrace@gmail.com

www.larisamarathon.gr

Facebook: Ippokrateiosrace


Η Οργανωτική Επιτροπή




BeeDay24

 

Ο πρώτος αγώνας δρόμου για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας είναι γεγονός! Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μέλισσας, μία από τις δράσεις είναι και ο αγώνας δρόμου 1 χλμ. παιδικός και 5 χλμ. ενηλίκων. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο ή στο qr code
Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε όλες τις δράσεις. Θα υπάρχει επαγγελματική χρονομέτρηση και θα δοθούν μετάλλια και μέλι στους συμμετέχοντες.




 

4/5/24

Οι ηλικιακές κατηγορίες του Ιπποκράτειου Δρόμου

 Οι ηλικιακές κατηγορίες του Ιπποκράτειου Δρόμου 10 χλμ.


Οι ηλικιακές κατηγορίες έχουν ως εξής:
Άνδρες Γυναίκες 
Έως 29 ετών Έως 29 ετών 
30-3930-39
40-4940-49
50-5950-59 
60-69 60+
70+ 
Προϋπόθεση για να γίνει ηλικιακή κατηγορία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων αθλητών/αθλητριών. 

7ος ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2024

 7ος ΠΛΑΣΤΗΡΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
​Ο Δήμος Καρδίτσας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ''Φωκιανός'', ''Ωρίων'' και Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, προκηρύσσουν τον 7ο Πλαστήριο Δρόμο με αγώνες δρόμου σε άσφαλτο 21,1χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ. για παιδιά έως 12 ετών.

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 21.04.2024

 

      Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έγινε  στον Υμηττό από τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ» ο αγώνας βουνού 4ος ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON. Στη διαδρομή “ΣΕΣΙ” των 27 χλμ με θετική υψομετρική +1450 μ  συμμετείχε και τερμάτισε ο αθλητής του ΣΜΝΛ Κωνσταντίνος Ζάχος.

     Την ίδια μέρα έγινε στη (σχετικά) μακρινή Ρόδο ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου 2024 με εκκίνηση και τερματισμό το Βωμό της Πατρίδας στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης της Ρόδου και σε κυκλική διαδρομή που γίνεται δύο φορές. Στον Μαραθώνιο δρόμο συμμετείχε και τερμάτισε ο αθλητής μας Ιωάννης Σκρουμπής.

     Επίσης την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Στον Μαραθώνιο δρόμο με εκκίνηση την Πέλλα και τερματισμό στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν οι αθλητές μας Μιχαήλ Γεωργαντζής, Ιωάννης Βόγιας, Νικόλαος Καραγιάννης, Θέμης Τσάτσας, Κωνσταντίνος Μέρκο, Ζήσης Πισπιρίκος, Εμμανουήλ Καραμούτης, Γεώργιος Ρίζος, Νικόλαος Χαλκιάς και Ευάγγελος Ντούμος.

     Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

2/5/24

Ιπποκράτειος Δρόμος - Λίγες ημέρες εγγραφών

 Λίγες ημέρες εγγραφών έμειναν ακόμα για τον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο.

Ο αγώνας της Λάρισας διοργανώνεται την Κυριακή 12 Μαιου, με εκκίνηση και τερματισμό το Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας για τον αγώνα των 10 χλμ καθώς και τον αγώνα των 3 χλμ. Ο παιδικός / εφηβικός αγώνας 1000 μέτρων έχει σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμό το Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.



1/5/24

Στο 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο ο Χρήστος Λάμαρης

 

Στο 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο θα τρέξει και φέτος ο περσινός νικητής του αγώνα - 12ο Ιπποκράτειο, Χρήστος Λάμαρης, ο οποίος έρχεται να πραγματοποιήσει μια δυνατή, γρήγορη κούρσα!

Μια συμμετοχή που τιμά τη διοργάνωσή μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Ο Χρήστος για το 2023 έχει τη 10η καλύτερη επίδοση στους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, με χρόνο 2.30.01. Επίδοση την οποία πέτυχε στις 30.04.2023 στο Μέγα Αλέξανδρο.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά θα τρέξει στον Ιπποκράτειο Δρόμο, καθώς έχει λάβει μέρος και στις πρώτες διοργανώσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος είναι γιός του Γιάννη Λάμαρη, ιδρυτικό μέλος και πρώην προέδρου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.





Ο Σωκράτης Καγιάννης στο 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο

 Ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Σωκράτης Καγιάννης θα τρέξει στον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο.

Ο Σωκράτης, ο οποίος είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς καταφέρνει παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας να βρίσκει χρόνο για προπόνηση και να πετυχαίνει νέους στόχους και νέα ρεκόρ κάθε φορά. Φέτος μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο!

Ραντεβού την Κυριακή 12 Μαϊου 2024, στον αγώνα της πόλης μας!



30/4/24

Ωράριο γραφείων ΣΜΝΛ Μεγάλη Τετάρτη

  Ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του ΣΜΝΛ θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Τετάρτη από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.

Θα γίνονται εγγραφές για τον Ιπποκράτειο Δρόμο.

29/4/24

Επίδοση χρηματικού ποσού 5ος Κραυξίδειος Δρόμος

 

Έγινε σήμερα η επίδοση του χρηματικού ποσού, το οποίο συγκεντρώθηκε από τη διοργάνωση του 5ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου. Ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου, διοργανώνεται κάθε χρόνο το Μάρτιο και φέτος διοργανώθηκε στις 14 Απριλίου 2024.

Ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου αποδίδει ολόκληρο το ποσό συμμετοχής των αθλητών που συμμετέχουν σε ευαγή ιδρύματα. Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τη φετινή διοργάνωση είναι 3.500 ευρώ και δόθηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας.

Παρόντες ήταν για τους διοργανωτές ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κραννώνα, κ. Κώστας Τσιαγκλάνης, η πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα κ. Μαρία Δοξοπούλου με μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κ. Απόστολος Γούλας και για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας η πρόεδρος κ. Ράνια Σουλτούκη και η Ταμίας κ. Άσπα Βαρνά.

Κοινή επιθυμία όλων η συνέχιση του έργου και της κοινωνικής προσφοράς.



28/4/24

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ Μεγάλη Εβδομάδα

 Ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του ΣΜΝΛ θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 και τη Μεγάλη Τετάρτη από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.

Θα γίνονται εγγραφές για τον Ιπποκράτειο Δρόμο.

26/4/24

Κάλεσμα εθελοντών Ιπποκράτειος Δρόμος

 Την Κυριακή 12 Μαϊου διοργανώνεται ο 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος.

Όποιος θέλει να συμμετέχει στη διοργάνωση ως εθελοντής μπορεί να δηλώσει συμμετοχή!

23/4/24

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 13-14.04.2024

 

Το Σάββατο 13/4 το βράδυ διεξήχθη στη Λάρισα ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Run For Autism. Στη διαδρομή των 10 χλμ συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας Κωνταντίνος Ζούμας (2ος ηλικιακής κατηγορίας), Γεώργιος Βαγιούλης (3ος ηλικιακής), Νικόλαος Μπαλογιάννης, Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, Νικόλαος Κούρτης, Ιωάννης Φυτιλής, Ευστράτιος Σαμακίδης, Κλεάνθης Κουμανζέλης (1ος ηλικιακής), Μαρία Παπαδημητρίου (1η γενικής γυναικών), Χρήστος Παπακώστας, Θωμαή Κατσιαρίμπα (1η ηλικιακής), Ουρανία Καραμανώλη (2η ηλικιακής), Παναγιώτης Μητσιός, Νικόλαος Κυριακάκης, Γιώργος Γκαγκάρας, Φώτιος Τσαγγάλης, Μιχαέλα Γιαννούλη, Ιωάννα Γιαννούλη, Αθανάσιος Τσιάρας, Βασιλική Χτενά (3η ηλικιακής), Μαρία Σταμάτη, Χρήστος Καραγιαννίδης και Ελένη Καραμάνου. Στη διαδρομή των 5 χλμ συμμετείχαν οι Αποστόλης Βελέντζας, Χρυσοβαλάντης Μπέσιος, Τάσος Σβάρνας, Σωτήριος Σιώκας, Απόστολος Γκέκας και Βασιλεία Σκύφτα.

      Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 έγινε  στην Καστροπολιτεία Σερβίων Κοζάνης ο 1ος  Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος “KASTRA MOUNTAIN TRAIL”. Στη διαδρομή των 14 χλμ με 712μ θετική υψομετρική διαφορά συμμετείχαν και τερμάτισαν οι αθλητές του ΣΜΝΛ Γιώργος Λάμπας (3ος ηλικιακής κατηγορίας), Γεώργιος Τρέμμας, Τάσος Σβάρνας, Σοφία Κρίκου, Κατερίνα Λαδοπούλου, Παναγιώτης Γρίβας, Μαρία Σταμάτη και Νικολέτα Σταθοπούλου. Στη διαδρομή των 4 χλμ συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Σβάρνας, Τασιάκου Χριστίνα και Απόστολος Ζαχαρίας.

     Την ίδια μέρα έγινε στη (σχετικά) μακρινή Κρήτη έγινε ο 8ος Μαραθώνιος Κρήτης 2024 με εκκίνηση και τερματισμό το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων. Στον Μαραθώνιο δρόμο συμμετείχε και τερμάτισε ο αθλητής μας Αργύριος Αλεξανδρής.

     Τέλος την Κυριακή στον κοντινό μας Κραννώνα πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου με το σύνθημα "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΤΡΕΧΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ" αφού το σύνολο των  εσόδων διατίθεται για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας, στον οποίο αγώνα ο ΣΜΝΛ είναι συνδιοργανωτής. Στη διαδρομή των 14 χλμ πήραν μέρος και τερμάτισαν οι αθλητές μας: Νικόλαος Γκουτζουρέλας (1ος γενικής κατηγορίας), Πάνος Τζανάκας (3ος γενικής), Ιωάννης Βασιλός, Θεοφανία Τζανάκα (1η γενικής γυναικών), Φάνης Τσιτρούλης, Θεοχάρης Δολούδης, Βασίλης Τρουμπούκης, Παναγιώτης Γαλανούλης, Κωνσταντίνος Κοκκινόπουλος, Κωνσταντίνος Γαλανούλης, Θεόδωρος Γκέκας, Κώστας Γκέτσιος, Ιωάννης Ντούμος, Δημήτριος Στάχος, Νικόλαος Χαλκιάς, Εμμανουήλ Καραμούτης, Ζώης Ράπτης, Δώρα Γκουντιλάκη, Θωμαή Κατσιαρίμπα, Αθανασία Κοκκινοπούλου, Ηλίας Παπαθανασίου, Νικόλαος Γκουντούρας, Γιάννης Δελημάρης, Σωτήρης Σιώκας, Christian Perakis, Χρήστος Χρήστου, Θεόδωρος Μάρκου, Αλεξάνδρα Μάντζαρη, Δημήτριος Κουζελέας, Κώστας Αγγέλης, Αρετή Κουκουτίμπα, Βαγγέλης Ντούμος, Γεώργιος Χασιώτης, Κώστας Αγορογιάννης, Απόστολος Γκέκας, Δημήτρης Μελανός, Χρήστος Πούρικας, Κώστας Παπαστεργίου και Κώστας Αλμπαντάκης. Στη διαδρομή των 5 χλμ τερμάτισαν οι: Γεώργιος Βαγιούλης, Κλεάνθης Κουματζέλης, Μαρία Παπαδημτρίου (2η γενικής γυναικών), Αθηνά Τραίκα (3η γενικής γυναικών), Κωνσταντίνα Χατζηνίκου, Βασίλης Δεληβέρης, Παναγιώτης Μητσιός, Ευθύμιος Μπίκης, Ελπινίκη Ζουμπελούλη, Αχιλλέας Καραλαριώτης, Νικόλαος Σφακιανός και Χρήστος Καρνάβας.

     Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.







22/4/24

Αιμοδοσία ΣΜΝΛ

 Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία από την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2024. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλειο) και ώρες 08:30 - 13:00 το πρωί και 18:00 - 20:00 το απόγευμα για τις καθημερινές και 09:00 - 12:00 το Σάββατο. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν κατά την μετάβασή τους στην αιμοδοσία θα δηλώνουν το όνομα του Συλλόγου '' ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ''. Όσοι τις ημέρες εκείνες θα βρίσκονται εκτός Λάρισας μπορούν να μεταβούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να αιμοδοτήσουν στο όνομα του Συλλόγου.

Εγγραφές για Ιπποκράτειο Δρόμο στα γραφεία ΣΜΝΛ

 Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ιπποκράτειο Δρόμο στα γραφεία του ΣΜΝΛ.

Αυτή την Τρίτη 23.04 από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 και αυτή την Πέμπτη 25.04 από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 θα γίνονται εγγραφές για όσους δε μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.



21/4/24

Ιπποκράτειος Δρόμος 2024 - Promo Video

 Σας παρουσιάζουμε το promo video του Ιπποκράτειου Δρόμου!

Ο Ιπποκράτειος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2024.



19/4/24

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο

  Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο, είτε ηλεκτρονικά είτε στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κάθε Τρίτη από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.


Ο 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μάϊου 2024.




Παραλάβαμε τα bib numbers για Μέγα Αλέξανδρο

 Παραλάβαμε τα bib numbers για το Μέγα Αλέξανδρο!

Ραντεβού στις 20.00 στα γραφεία μας!



18/4/24

Ομαδική προπόνηση 21.04.2024

 

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ομαδική προπόνηση του Συλλόγου. Ώρα εκκίνησης 8:00 και σημείο συνάντησης στην κοίτη του ποταμού Πηνειού, στο ύψος της γέφυρας Ναϊάδων Νυμφών (σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος).

Παράδοση bib numbers Μέγα Αλέξανδρο

 Τα bib numbers της ομαδικής εγγραφής του ΣΜΝΛ για το Μέγα Αλέξανδρο θα δοθούν την Παρασκευή 19.04 από τις 20.00 μέχρι τις 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου.

Όσοι δήλωσαν καλούνται να βρίσκονται στο χώρο στην ώρα συνάντησης.

Bib numbers για Μέγα Αλέξανδρο

 Τα νούμερα της ομαδικής εγγραφής των αθλητών του ΣΜΝΛ θα τα παραλάβουμε αύριο και θα τα παραδώσουμε στη Λάρισα.

Η ακριβής ώρα και ημέρα θα ανακοινωθεί αύριο.

17/4/24

Δηλώσεις εθελοντών για Ιπποκράτειο Δρόμο!

  Την Κυριακή 12 Μαϊου 2024 διοργανώνεται ο 13ος Ιπποκράτειος Δρόμος.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως εθελοντής!



16/4/24

Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ Πέμπτη 18.04.2024

  Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 τα γραφεία του ΣΜΝΛ, θα είναι ανοιχτά από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.

Θα γίνονται εγγραφές για τον Ιπποκράτειο Δρόμο.

Επίσης δηλώνονται εθελοντές για Ιπποκράτειο!

15/4/24

5ος Κραυξίδειος - Τα αποτελέσματα

 https://races.chronolog.gr/resultsv4.aspx?ev=e7eff81955920494b408ea66239e69f4&pp=c28b&c=0

14/4/24

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας δρόμου στο Κραννώνα

 Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και παιδιών, περισσότερων από κάθε προηγούμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ. Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας.

13/4/24

13ος Ιπποκράτειος Δρόμος - Η αφίσα

 

Η αφίσα του 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου.

Δημιουργία του Γιάννη Πέτρου, www.korax.gr.

Γιάννη σε ευχαριστούμε!



Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 41 Μαραθώνιο Αθηνών 2024 για τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 Ξεκινάνε  οι εγγραφές για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποκλειστικά για τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Η εγγραφή θα γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Συλλόγου στις ώρες λειτουργίας από  την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και κάθε Τρίτη,  εως τις 4 Ιουνίου αυστηρά!

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία και θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο με την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ΟΛΩΝ των στοιχείων, το ΔΣ δε φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που θα σταλούν και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές-διορθώσεις. ΕΙΔΙΚΑ για τα στοιχεία του καλύτερου χρόνου που οδηγούν στην κατάταξη των μπλοκ, εάν δε δοθούν, το ΔΣ δε θα τα αναζητήσει, αλλά θα τα αφήσει κενά και ο αθλητής θα καταταχθεί αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ. 

Οι αθλητές που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή με το Σύλλογο, δε μπορούν να διαθέσουν το νούμερό τους αλλού σε περίπτωση που δεν τρέξουν οι ίδιοι. Οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται αυστηρά από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Η συνδρομή θα μπορεί να δίνεται την ημέρα της εγγραφής στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι εγγραφές λήγουν Τρίτη 4 Ιουνίου 2024!

Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι 


Για τον αγώνα των 5 χλμ και τον αγώνα των 10 χλμ το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 30€.
Για τον αγώνα του μαραθωνίου το ενισχυμένο πακέτο (με μπλούζα) είναι 40€.
Φέτος δεν υπάρχει επιλογή απλού πακέτου χωρίς μπλούζα!
Συμμετοχές για τα μη ενεργά μέλη και τους φίλους του Συλλόγου θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού τακτοποιηθούν πρώτα τα ενεργά μέλη.




Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών της ομάδας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2021 – 2022 - 2023. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο του excel της ομαδικής σας εγγραφής.
2.
 Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.
3.
 Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.
4.
 Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
5.
 Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.

11/4/24

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 6-7.04.2024

 

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 έγινε  στην Αθήνα ο 8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου - Χολαργού 2024 «Τρέχουμε για τον Αυτισμό». Στον  αγώνα των 5 χλμ συμμετείχε και τερμάτισε ο αθλητής του ΣΜΝΛ Δημήτριος Καραθάνος.

     Την ίδια μέρα έγινε στον κοντινό μας Βόλο ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2024 με πολλές συμμετοχές από το σύλλογό μας που βραβεύθηκε ως ο πολυπληθέστερος. Στον Ημιμαραθώνιο δρόμο έτρεξαν και τερμάτισαν οι αθλητές μας Νικόλαος Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Ζούμας, Γεώργιος Βαγιούλης, Θεοχάρης Δολούδης, Γιώργος Χατζημίχος (3ος ηλικιακής κατηγορίας), Σοφία Χατζηθεοχάρη (2η ηλικιακής), Βασίλης Τρουμπούκης, Μαρία Παπαδημητρίου, Ηλίας Μπανιάς, Φίλιππος Μπαιζάνος, Σωτήριος Σιώκας, Νικόλαος Πρατής, Τίμος Λόλας, Ευάγγελος Ντούμος, Christian Perakis, Παναγιώτης Μήτσιος, Ουρανία Καραμανώλη, Νικόλαος Κυριακάκης και Κώστας Αγγέλης. Στη διαδρομή των 5 χλμ συμμετείχαν οι Φώτης Χαραχούσιος, Απόστολος Γούλας, Κλεάνθης Κουμαντζέλης (2ος ηλικιακής), Κωνσταντίνος Πωποτονάσιος, Σύλβια Μακρή, Παναγιώτα Μητσιούλη, και Απόστολος Ζαχαρίας.

Και φέτος ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας βραβεύτηκε από τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου και του ΣΔΥ Βόλου για την πολυπληθή συμμετοχή του!

     Ομοίως την Κυριακη 07/04 στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "Tsaritsani trails 2024" τριών διαδρομών. Στη διαδρομή Koukouli trial 32km πήραν μέρος και τερμάτισαν οι : Σωκράτης Καγιάννης (1ος ηλικιακης), Χρήστος Πιτσιάβας, Χρήστος Ντικούδης, Γεώργιος Μπισμπίκης, Ιωάννης Χατζηιωάννου, Δημήτρης Σιαφάρας, Κωνσταντίνος Ζάχος, Θεόδωρος Πράντζος, Ιωάννης Φυτιλής, Χρήστος Καραγιαννίδης, Λάμπρος Κίτσιος, Εμμανουήλ Καραμούτης και Δημήτριος Μπουλασίκης. Στη διαδρομή Louki trial 17km τερμάτισαν οι: Χρήστος Κατσαμάκας (3ος ηλικιακής), Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, Ευστράτιος Σαμακίδης, Σοφία Κρίκου(1η ηλικιακής), Ιωάννης Ντούμος, Κατερίνα Λαδοπούλου (2η ηλικιακής), Αθηνά Τράικου (2η ηλικιακής) και Ελπινίκη Ζουμπελούλη. Και τέλος στη διαδρομή Alonakaki trial 9km, τερμάτισαν οι: Πάνος Μαυρογιάννης, Κώστας Παπαστεργίου, Θεοδώρα Γκουντιλάκη, Δημήτριος Καραμούτης, Νικόλαος Σφακιανός, Νικολέτα Σταθοπούλου, Μαρία Σταμάτη, Ελένη Καραμάνου, Κώστας Αλμπαντάκης και Φώτης Θωμάς.

To Σάββατο 6 Απριλίου με εκκίνηση την πίστα κάρτ 69 Speedway στον Καλλίφυτο κοντά στη Δράμα έγινε (στα πλαίσια του Speedway Ultra) ο αγώνας ορεινού τρεξίματος SWUT 100K μήκους 102χλμ και D+ 3254μ θετικής υψομετρικής διαφοράς που θεωρείται το πιο γρήγορο "ορεινό" 100άρι. Στον αγώνα αυτό συμμετείχε και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του ΣΜΝΛ Κωνσταντίνος Μάγγος.

 

     Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.






Διοργανώνεται ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στην τοπική κοινότητα Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ

 Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2024 διεξάγεται στην τοπική κοινότητα Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ ο «5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου» σε τρεις διαδρομές των 14.5, 5.4 και 1 χιλιομέτρων. Εκκίνηση και τερματισμός ο χώρος μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα.

13ος Ιπποκράτειος Δρόμος - City mockup!

 

Τρέξε στον αγώνα της πόλης μας - Ιπποκράτειος Δρόμος!!!


12 Μαϊου 2024!

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Πέτρου για τη δημιουργία! www.korax.gr



Εγγραφές για τον ΑΜΑ 2024

 

 Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τις ομαδικές εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2024.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα. 

10/4/24

Συνάντηση ΣΜΝΛ με τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού

 Συνάντηση μελών ΔΣ του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, πραγματοποιήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Σουλούκο.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι δράσεις και ο σκοπός του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και επικράτησε πνεύμα και διάθεση συνεργασίας για τη βελτίωση του δρομικού κινήματος στη Θεσσαλία. 

Παρόντες στη συνάντηση για το ΣΜΝΛ οι κ.κ. Γούλας Απόστολος, Γκέκας Απόστολος, Γκέτσιος Κωνσταντίνος, Γεροδήμου Όλγα, Καραμανώλη Ουρανία και Κατσακιώρης Σταύρος.



Ωράριο Γραφείων ΣΜΝΛ Πέμπτη 11.04.2024

 Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 τα γραφεία του ΣΜΝΛ, θα είναι ανοιχτά από τις 20.00 μέχρι τις 21.00.

Θα γίνονται εγγραφές για τον Ιπποκράτειο Δρόμο.

9/4/24

13ος Ιπποκράτειος Δρόμος - Κυριακή 12 Μαΐου 2024

 



Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας) και το Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνει και προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ, Fun Run 3χλμ. και παιδικό αγώνα 1000 μέτρα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη της Λάρισας την Κυριακή 12 Μαΐου 2024.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 

 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και στη συνέχεια διεξήχθησαν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Κατόπιν, την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα (ομόφωνα) ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γούλας Απόστολος
Αντιπρόεδρος: Θωμάς Φώτης
Γενικός Γραμματέας: Γκέκας Απόστολος
Ταμίας: Γκέτσιος Κων/νος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Κατσάνη Νικολέτα
Μέλη: Γεροδήμου Όλγα (υπεύθυνη αγώνων - καλεντάρι), Γούλας Νικόλαος, Γκουτζουρέλας Νίκος (υπεύθυνος εκδηλώσεων) και Κατσακιώρης Σταύρος.


Εξελεγκτική Επιτροπή
Καραμανώλη Ουρανία (πρόεδρος εξελεγκτικής επιτροπής)
Βασιλός Ιωάννης
Γιαννούλη Ιωάννα
Μαγαλιός Κωνσταντίνος


Υπόσχεση όλων να προσπαθήσουν για την πρόοδο του τρεξίματος και του Συλλόγου, καθώς και για την προαγωγή ενός υγιεινού τρόπου ζωής όπου η καθημερινή άσκηση έχει σημαντικό ρόλο. Παράλληλα ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας δεσμεύεται να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του στο νομό Λάρισας και όπου κρίνεται απαραίτητο.