18/1/16

Προκήρυξη 2ου Αγώνα Δρόμου Ραμνούς- Γραμματικό 10χλμ


Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Nεας Μάκρης- Μαραθώνος με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού και υπό την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500μ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής, το Γραμματικό. Ο 2ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθώς και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα.
-------------------------

Ο 2ος αγώνας δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό έχει κοινωνικό χαρακτήρα βοηθώντας και στηρίζοντας το κοινωνικό παντοπωλείο της τοπικής κοινότητας Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα, βοηθώντας και στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες τις περιοχής μας που έχουν την άμεση ανάγκη ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης.
Έτσι προτείνουμε στους συναθλητές και φίλους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν ,
να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο
της περιοχής.

Ακολουθεί αναλυτικά Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΑΓΏΝΑ ΔΡΌΜΟΥ ΡΑΜΝΟΎΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΌ.

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΌΣ ΝΈΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΡΟΚΗΡΎΣΣΕΙ ΤΟΝ 2ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10ΧΛΜ ΡΑΜΝΟΎΣ- ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΊΟΥ 2016.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Αρχαιολογικός χώρος Ραμνουντος,
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική πλατεία Γραμματικού.

ΏΡΑ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 10:30πμ.

ΜΉΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΉΣ επί ασφάλτινης οδού 10χλμ, με ανηφορικές και κατηφορικές
κλήσεις.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:
Για την συμμετοχή σας στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς- Γραμματικό υπάρχει φόρμα-αίτηση εγγραφής με όλα τα στοιχεία, καταθέτοντας και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στον αρ. λογαριασμού του συλλόγου, με το ονομ/νυμο και την αιτιολογία. Εάν δεν γίνει η κατάθεση, δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο
ΔΉΛΩΣΗ-ΦΌΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΉΣ  http://telmissos.gr/index.php/dilwsi

ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ:
Όλοι οι αθλητές δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.

ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ:
Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές, διασώστες, και ιατρικό προσωπικό, καθώς αστυνομία και ΕΚΑΒ.

ΈΠΑΘΛΑ:
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, καθώς και μια σακούλα με διάφορα προϊόντα. Επίσης στον τερματισμό θα σας περιμένει κέρασμα από τον σύλλογο γυναικών με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα. Στους τρεις πρώτους νικητές- νικήτριες γενικής κατάταξης θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα. Επίσης θα δοθεί έπαθλο στον μεγαλύτερο και μεγαλύτερη ηλικιακά
συμμετέχοντα αθλητή.

ΦΎΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ:
Θα υπάρχει δίπλα στην γραμματεία του αγώνα στην κεντρική πλατεία Γραμματικού σε φυλασσόμενο χώρο, χώρος για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΧΡΟΝΟΜΈΤΡΗΣΗ ΑΓΏΝΑ:
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ιδικό cheap στον αριθμό του κάθε αθλητή που θα επιστρέφεται στον τερματισμό.

ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ από Αθήνα ΚΑΙ ΜΕΤΆΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΊΑ Αρχαιολογικός χώρος Ραμνούντος:
Η μετακίνηση σας από Αθήνα για όποιον επιθυμεί να έρθει με το ΚΤΕΛ από Πεδίον Άρεως, υπάρχουν υπεραστικά πορτοκαλί λεωφορεία και δρομολόγια για Γραμματικό ανά μια ώρα. Επίσης για την μετακίνηση σας από Γραμματικό για την αφετηρία - Αρχαιολογικός χώρος Ραμνούντος θα υπάρχει πούλμαν του Δήμου από τις 8:00πμ από την πλατεία Γραμματικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: Δρόμος Ραμνούς  http://telmissos.gr/index.php/drastirioties/agwnes/ramnous

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στα ιστορικά αξιοθέατα τις περιοχής μας σε μια πανέμορφη διαδρομή φυσικού κάλους ανάμεσα σε ελαιώνες, αμπέλια και πεύκα.

ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΟΙ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΏΝΟΣ

Επισκεφθείτε την σελίδα του συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.telmissos.gr