2/3/17

Προκήρυξη - 6ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

            Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», διοργανώνει τον 6ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου - Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.
            Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, ώρα 10.30 π.μ.
            Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν εξολοκλήρου ασφάλτινη, εκτός από ένα μικρό τμήμα 300 μέτρων ομαλού χωματόδρομου και είναι επίπεδη με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
            Περιγραφή διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από το σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού με κατεύθυνση προς το Αίγιο και μέσα από τις Τοπικές Κοινότητες (και ομώνυμα παραλιακά χωριά) Ζαχλωριτίκων, Ελαιώνα, Ροδιάς, Νικολαιΐκων, Ριζομύλου, Βαλιμητίκων, Τεμένης και Διγελιωτίκων η διαδρομή θα καταλήξει στην πόλη του Αιγίου, όπου, μέσω των δημοτικών οδών Ταξιαρχών, Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως, θα γίνει ο τερματισμός στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.
            Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.
Κατηγορίες:                 1) Γενική Κατηγορία Ανδρών.
                                    2) Γενική Κατηγορία Γυναικών.
            Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν.
Προβλέπονται: Για όλους όσους τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια.
            Κύπελα: Θα δοθούν στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας και μετάλλια διάκρισης στον δεύτερο-η και τρίτο-η κάθε κατηγορίας.
            Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό και κάθε 4 χλμ. θα υπάρχουν νερά και στον τερματισμό θα δοθούν στους δρομείς χυμοί και τοπικά προϊόντα.
            Υποστήριξη Δρομέων: Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη ασθενοφόρου του Γ. Ν. Νοσοκομείου Αιγίου, της Τροχαίας Αιγίου, καθώς και αρκετών εθελοντών που θα βρίσκονται ιδίως στις διασταυρώσεις της διαδρομής.
            Αναχώρηση Αθλητών: Από το κέντρο του Αιγίου (κοντά στο χώρο του τερματισμού) θα εκκινήσουν λεωφορεία των διοργανωτών με κατεύθυνση το χώρο της εκκίνησης από τις 08.30 π.μ. έως τις 09.00 π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής:
            Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας. Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής πατήστε εδώ:

            Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Τετάρτη, 22.03.2017 ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων.
            Ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων: Τετρακόσιοι (400) δρομείς.

            Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για τις ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.