27/1/15

Εξέλιξη των εγγραφών στον Olympus Marathon 2015


Τις 170 έφτασαν οι ολοκληρωμένες αιτήσεις συμμετοχής κατοίκων Ελλάδας που πληρούν και κριτήρια τα συμμετοχής στον ΟΜ 2015, λίγες ώρες πριν συμπληρωθούν δυο 24ωρα από το άνοιγμα των εγγραφών. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους φίλους που πραγματοποιούν ή πρόκειται να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους (ως την 28η Φεβρουαρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία), πως η διαδικασία έχει αλλάξει, σε σχέση με τον τρόπο εγγραφών που ίσχυε ως το 2014.

Πιο συγκεκριμένα, αφού γίνει η συμπλήρωση της αίτησης με τους αγώνες κριτήρια, ο αιτών οδηγείται σε τραπεζικό περιβάλλον πληρωμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας.

Αιτήσεις συμμετοχής που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα, 25/01 και ώρα 14.00 έχουν όλες ελεγχθεί. Όσες πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής βρίσκονται ήδη στον πίνακα των συμμετεχόντων. Παρακαλούμε πολύ αν κάποιοι έχουν πληρώσει την συμμετοχή τους, ωστόσο δεν βλέπουν το όνομά τους στον πίνακα, ας επικοινωνήσουν με το ask@olympus-marathon.com.

Η αίτηση θεωρείται ολοκληρωμένη αφού πραγματοποιηθεί η πληρωμή της. Στην συνέχεια πραγματοποιείται έλεγχος των κριτηρίων και το όνομα του αιτούντα μπαίνει στον πίνακα συμμετεχόντων. Δεν υπάρχει πλέον πίνακας προεγγραφών ή σύνδεσμος για πληρωμή μετά την 28η Φεβρουαρίου

Υπενθυμίζουμε πως, για το έτος 2015 δικαίωμα συμμετοχής στον Olympus Marathon έχουν άνδρες και γυναίκες που θα πληρούν τις αγωνιστικές προϋποθέσεις της διοργάνωσης οι οποίες είναι τερματισμός στα δύο τελευταία χρόνια 2013 και 2014 σε 2 αγώνες ορεινού τρεξίματος τουλάχιστον 20 χλμ απόστασης και 1.200μ θετικής υψομετρικής o καθένας ή σε 1 αγώνα ορεινού τρεξίματος άνω των 35 χλμ και 2.300μ θετικής υψομετρικής.