14/3/17

Ανακοίνωση για την εκδρομή στη Ρώμη

Επίσκεψη στο Βατικανό
Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή στη Ρώμη που επιθυμούν να επισκεφτούν το Βατικανό Μουσείο θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά νωρίτερα για να αποφύγουν τη μεγάλη αναμονή στην ουρά (3-4 ώρες). Η αγορά μπορεί να γίνει από το επίσημο site του μουσείου (ADMISSION TICKETS) με κόστος 20 ευρώ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή-ώρα εισόδου 11:00. Εναλλακτικά όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν εισιτήρια για το Σάββατο ώρα 10:00.

Μετάβαση στο αεροδρόμιο
Η πτήση αναχώρησης για τη Ρώμη είναι Παρασκευή 31 Μαρτίου 05:55. Η μετάβαση στο αεροδρόμιο θα γίνει με λεωφορείο την Πέμπτη 30 Μαρτίου το βράδυ. Η συνάντηση για αναχώρηση θα είναι στις 23:00 στο πάρκινγ του ΑΒ Βασιλόπουλου. Οι πτήσεις επιστροφής από τη Ρώμη φτάνουν Δευτέρα 2 Απριλίου μεσημέρι και απόγευμα. Η αναχώρηση από το αεροδρόμιο θα γίνει στις 18:00 με λεωφορείο. Το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο είναι 50 ευρώ ανά άτομο με επιστροφή. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να το τακτοποιήσουν πριν την αναχώρηση. 

Αεροπλάνο
Στην πτήση με την Alitalia κάθε επιβάτης δικαιούται μια χειραποσκευή (μικρή βαλίτσα)  8 κιλών διαστάσεων 55x35x25. Επίσης μπορείτε να έχετε και μια μικρή γυναικεία τσάντα ή ένα μικρό σακίδιο πλάτης. Απαγορεύονται όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Επιτρέπονται υγρά/τζελ σε συσκευασίες εως 100ml ενώ όλα μαζί θα πρέπει να βρίσκονται σε διαφανές τσαντάκι ή σακούλα και να μην υπερβαίνουν στο σύνολο το 1 λίτρο (δηλ. 10 συσκευασίες).

ΒΙΒ ΝUMBERS
Το πακέτο συμμετοχής για το μαραθώνιο θα παραλειφθεί ατομικά από τον καθένα με ταυτότητα και την υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από το Marathon Village. Περιλαμβάνει νούμερο συμμετοχής με τσιπ, τεχνική μπλούζα, σακίδιο και εγχάραξη στο μετάλλιο μετά τον τερματισμό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί.