12/6/17

Οι συμμετοχές του Συλλλόγου

Την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν αρκετοί αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έδωσαν δυναμικό παρών σε πολλούς από αυτούς.
Συγκεκριμένα:
Στον ημιμαραθώνιο αγώνα 'Περιβάλλον και Ένοπλες Δυνάμεις', που έγινε στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου Σβάρνας Γεώργιος.
Στον αγώνα τριάθλου που έγινε στο Ναύπλιο έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου Θώμος Νίκος.
Στον αγώνα city trail που έγινε και φέτος στην Άνω πόλη της Θεσσαλονίκης, συνολικής απόστασης 6 χλμ, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς η αθλήτρια του Συλλόγου Τσαγκούλη Φανή.
Επίσης, στο Μουρίκιο ορεινό αγώνα που έγινε στο Εμπόριο Κοζάνης οι αθλητές του Συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρών, για ακόμα μια χρονιά. Η απόσταση του αγώνα είναι 25 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Χατζής Κωνσταντίνος, Ντούμος Ευάγγελος, Παπαστεργίου Κωνσταντίνος, Γουναράς Δημήτριος και Μπροζιούτης Πέτρος.
Και στον ορεινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Παυλιανη, συνολικής απόστασης 14 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Νάτσιος Ανδρέας, Παρίσης Γιώργος και Βασιλείου Βασίλης.