27/6/17

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών στην Αθήνα ο αγώνας SNF. Στον αγώνα των 10 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Ξηροφώτος Αλέξης.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για 14η χρονιά ο Olympus Marathon, ο μεγαλύτερος αγώνας βουνού στην Ελλάδα. Μάλιστα η φετινή διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και φέτος είχε εντυπωσιακή συμμετοχή με αρκετούς αθλητές να τερματίζουν. Συγκεκριμένα οι Φωλίνας Χρήστος, Διαβάτης Κων/νος, Φαλτσής Βασίλειος, Χασιώτης Γεώργιος, Γκαρανές Σταυρος, Παπαγεωργίου Ιωάννης και Δοξαράς Γεώργιος. Σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στον αθλητή Δοξαρά Γεώργιο ο οποίος έχει λάβει μέρος και στις 14 διοργανώσεις του Olympus Marathon.

Το ίδιο Σάββατο πραγματοποιήθηκε και ο Καραϊσκάκειος δρόμος. Για το Σύλλογό μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Βόγιας Ιωάννης (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Νικολάου Δημήτρης (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Φράγγος Χρήστος (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Νάτσιος Ανδρέας, Τσαγκούλη Φανή (1η στη γενική γυναικών) και Ντούμος Ευάγγελος.

Την Κυριακή έγινε στα πλαίσια του Olympus Marathon, για πρώτη φορά αγώνας 14 χλμ, Και σε αυτό τον αγώνα οι αθλητές του Συλλόγου έδωσαν εντυπωσιακό παρών. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γκέκας Χαράλαμπος, Βασιλείου Βασίλειος, Παρίσης Γεώργιος και Τσισπαράς Βασίλης.

Την ίδια μέρα ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, Σβάρνας Γεώργιος, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς στον αγώνα 23 χλμ που έγινε στην Ερμιόνη Αργολίδος, με την ονομασία Διονύσια Ερμιόνης.

Ενώ στον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ στη Νεάπολη Κοζάνης έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Σακαλής Χρήστος.