2/2/19

Κοινωνική δράση μέσα από το Γεντίκι Trail 3

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και ο ορεινός αγώνας Γεντίκι Trail 3, φέτος εντάσσονται στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό φεστιβάλ 'Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα". Στόχος του φεστιβάλ είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία στο τέλος του, μοιράζονται στα συσσίτια της πόλης της Λάρισας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας. 
Έτσι από αυτή την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, 20.00 με 21.00, και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 20.00 με 21.00, θα υπάρχει στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να προσφέρει ότι θέλει. Επίσης το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 17.00 με 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου και κατά τη διάρκεια που θα παραδίδονται τα bib numbers των αθλητών που θα τρέξουν στο Γεντίκι Trail 3 θα υπάρχει το καλάθι συλλογής τροφίμων.
Το ίδιο θα γίνεται και το πρωί του αγώνα 17 Φεβρουαρίου από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τη λήξη του αγώνα στο σημείο εκκίνησης όπου και θα λειτουργεί η γραμματεία.
Με τον τρόπο αυτό ο Σύλλογός μας εντάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά φεστιβάλ της χώρας, προσφέροντας ουσιαστικά για μια ακόμα φορά σε όσους έχουν ανάγκη.