26/7/21

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η οργανωτική επιτροπή του ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ανακοινώνει την ημερομηνία της διεξαγωγής του 5ου Αγώνα, στις 5 Σεπτεμβρίου 2021, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 2 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ με Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα. Ώρα Εκκίνησης 10.00

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ – Ώρα Εκκίνησης 10.15.

 

Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 2 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο

 

Η Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς. 

Σκοπός του event είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

 

Οι Εγγραφές είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://run.polygyros.gr

 

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Α.μεΑ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΑΓΑΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΚΙΒΩΤΟΣ"

 

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με το event, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  http://run.polygyros.gr

 

Τακτικές ενημερώσεις παρέχονται στο facebook του Αγώνα: https://www.facebook.com/polygyrosrun/   Κάντε Like και ελάτε να τρέξουμε ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ !

 

Πληροφορίες

Τηλ. 6944831115

Email:  polygyrosrun@gmail.com

http://run.polygyros.gr

 

Διοργανωτής είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ωρίων Πολυγύρου,  τον Α.Ο. Οξύθεμις, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολυγύρου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής. Με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.