7/6/22

Χορηγία στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας - Οικοτεχνία ΚΑΓΙΑ - ΦΤΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

 

Χορηγία στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας - Οικοτεχνία ΚΑΓΙΑ - ΦΤΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

Η Οικοτεχνία ΚΑΓΙΑ από το Νομό Σερρών με έδρα τη Βαμβακούσα Σερρών προχώρησε σε μια ευγενική χορηγία προς το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Κατόπιν συνεννόησης μας παραχώρησε για δοκιμή βαζάκια με φυστικοβούτυρο, προκειμένου να γνωρίσουμε το προϊόν. Έτσι αυτά θα δίνονται στα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πρόκειται για την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου και μπορούμε να βρούμε το φυστικοβούτυρο σε αρκετά καταστήματα της Λάρισας. Αξίζει να τον στηρίξουμε!

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της οικοτεχνίας ΚΑΓΙΑ 

 Η οικοτεχνία ΚΑΓΙΑ από το Νομό Σερρών με έδρα τη Βαμβακούσα Σερρών , έχοντας ξεκινήσει τη καλλιέργεια του φιστικιού πριν από 10 χρόνια , πέρσι ξεκίνησε να μεταποιεί και να εμπορεύεται φυστικοβούτυρο αρίστης ποιότητας από 100% αλεσμένο καρπό φιστικιού . Η οικοτεχνία ΚΑΓΙΑ σήμερα χορήγησε στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού  Λάρισας συσκευασίες φυστικοβουτύρου για να μοιραστούν σε μέλη του συλλόγου φέρνοντας τους σε σχέση με την ποιότητα. !!! Τα προϊόντα βρίσκονται και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα στη Λάρισα . 

 Ευχαριστούμε για την χορηγία 

 Facebook : Καγιάς φυστίκια 

 Instagram : kagiaspeanuts 

 Kagiaspeanuts@gmail.com