19/12/13

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας παντού

10η Ράξα Τρικάλων
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 8η φορά ο Σαρωνικός Δρόμος συνολικής απόστασης 61 χλμ. με εκκίνηση την Ελευσίνα και τερματισμό τα Μέγαρα. Η φετινή διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών με τους αθλητές που συμμετείχαν να είναι 139. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γραμματικός Δημήτριος και Συράκης Δημήτριος.

Ενώ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά ο χειμωνιάτικος Ενιπέας, ένας δύσκολος αγώνας βουνού στο μυθικό Όλυμπο. Ο αγώνας έχει καθιερωθεί και κάθε χρόνο συμμετέχουν πολλοί αθλητές. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Χατζηιωάννου Ιωάννης και Χατζής Κων/νος.

2ος Γύρος Πυλαίας
2ος Γύρος Πυλαίας
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας εκπροσώπησαν το Σύλλογό μας αλλά και το Νομό μας σε αγώνας που έγιναν σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στον 2ο Γύρο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας Γουναράς Δημήτρης. Ο αγώνας γίνεται για 2η χρονιά με μεγάλη επιτυχία, ενώ η διαδρομή έχει αρκετές εναλλαγές. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο 2ο Γύρο Πυλαίας ήταν περισσότεροι από 400. Επίσης, στην Βουλιαγμένη πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά ο γύρος της λίμνης Βουλιαγμένης με μεγάλη επιτυχία και περισσότερες από 1200 συμμετοχές. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας Γούλας Απόστολος. Ενώ στη Ράξα Τρικάλων πραγματοποιήθηκε για 10η χρονιά με επιτυχία ο ημιμαραθώνιος δρόμος. Φέτος η διαδρομή ήταν 19 χλμ ενώ πραγματοποιήθηκε και παράλληλο αγώνισμα 7 χλμ. Στον αγώνα των 19 χλμ συμμετείχαν 145 αθλητές. Ο Σύλλογός μας έδωσε δυναμικό παρών με αρκετούς αθλητές. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές και φίλοι του Συλλόγου: Καραζήσης Χρήστος (3ος στην κατηγορία του), Χατζηκωνσταντίνου Κώστας, Ντούμος Ευάγγελος, Χατζημίχος Γεώργιος, Λάμαρης Ιωάννης, Φλωράς Θάνος, Κουκουρίκης Κων/νος, Καραγιάννης Ευάγγελος, Μπροζιούτης Πέτρος, Γραμματικός Δημήτριος, Καπέτας Νικόλαος, Κούκος Δημήτριος, Μπίτος Ιωάννης, Νάτσης Νικόλαος, Συράκης Δημήτριος, Γκισάκης Ιωάννης, Παπαστεργίου Κων/νος, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γεωργαντάς Αθανάσιος, Δοξαράς Γεώργιος, Παπατζέλος Σταυρος. Στον αγώνα των 7 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Γκουτζουρέλας Νίκος.