29/10/16

Στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ο πρωταθλητής Δ. Θεοδωρακάκος

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε στο αμφιθέατρο της ιατρικής στο κτήριο Κατσίγρα, την γνωστή σειρά αθλητικών ημερίδων ‘ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ’ με καλεσμένο τον πρωταθλητή Θεοδωρακάκο Δημήτρη και συντονιστή τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλα Απόστολο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γούλας Απόστολος αφού αναφέρθηκε στη σημασία της άσκησης στην καθημερινότητα όλων, ευχαρίστησε τον πρωταθλητή μαραθωνοδρόμο Θεοδωρακάκο Δημήτριο για την παρουσία στη σημερινή εκδήλωση.

Ο αθλητής παρουσίασε τη διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και μίλησε για την καλύτερη προετοιμασία για ένα μαραθώνιο. Στη συνέχεια μίλησε για το τρέξιμο στο βουνό αλλά και το τρέξιμο στην άσφαλτο, ενώ αναφέρθηκε και σε προσωπικές εμπειρίες από την πλούσια καριέρα του. 

Στη συνέχεια ο αθλητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή Θεοδωρακάκο Δημήτριο καθώς επίσης και τη φανέλα του Συλλόγου.

Την εκδήλωση παρακολουθήσαν πλήθος κόσμου, αθλητών και μη, ενώ παραβρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κουσιώρας Γιάννης.