8/9/23

Αγώνας Βουνού «8ος ΣΥΖΑΘΛΟΣ» Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

 Ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες) διοργανώνει για 8η χρονιά τον ξεχωριστό αγώνα βουνού «ΣΥΖΑΘΛΟ» με τρεις διαδρομές 25 χλμ, 15 χλμ και 5 χλμ, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο πανέμορφο δάσος του Σέϊχ Σου στη Θεσσαλονίκη. 

Στόχος του αγώνα, που έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος, για άλλη μια χρονιά είναι η συμμετοχή, όσο το δυνατό περισσότερων δρομέων – όλων των ηλικιών - σε μια δραστηριότητα άθλησης, επαφής με τη φύση, υγιεινής ζωής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα συνύπαρξης, συμπερίληψης και αλληλεγγύης αλλά και η στήριξη του έργου της Συζωής που μετρά πλέον 17 χρόνια προσφοράς σε άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. 

 

Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα γίνουν στην περιοχή του  Ι. Ναού Αγ. Βασιλείου στο «Σέιχ Σου», σε ώρες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα. 


Η συμμετοχή στον αγώνα και η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου συνδυάζεται με δωρεά από τους ενδιαφερόμενους προς τον Σύλλογο:


10 € για τον αγώνα των 5 χλμ 

15 € ευρώ για τον αγώνα των 15 χλμ

20 € ευρώ για τον αγώνα των 25 χλμ


Η συμμετοχή για τα Άτομα με Αναπηρία είναι δωρεάν.


Tα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων της Συζωής.


Το αγωνιστικό πακέτο περιλαμβάνει: 

Αθλητική τεχνική μπλούζα

Τον αριθμό συμμετοχής του αθλητή (με το όνομά του)

Chip χρονομέτρησης

Μετάλλιο

Τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στη λήξη του αγώνα

Έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά)

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά)


Ο ΣΥΖΑΘΛΟΣ έχει γίνει θεσμός στους αγώνες βουνού τα τελευταία χρόνια και έρχεται για όγδοη χρονιά να σας προσκαλέσει σε μια ξεχωριστή ασφαλή εμπειρία. Φίλοι, μέλη, εθελοντές, συνεργάτες και τοπικοί φορείς, θα ενώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στην πόλη μας αυτή τη μοναδική εμπειρία που θα δώσει την ευκαιρία σε σημαντικό αριθμό δρομέων και φέτος να συμμετέχουν τρέχοντας ή περπατώντας σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια, «δίπλα» στο αστικό τοπίο.


Οι εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα του 8ου ΣΥΖΑΘΛΟΥ ανοίγουν επίσημα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την 10η Νοεμβρίου.


Για ατομικές εγγραφές συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

https://bit.ly/syzathlos2023 


Για ομαδικές εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:

Τηλεφωνική επικοινωνία - Γραμματεία Συζωής: 2310460777 (καθημερινές 9:00-15:00)

Ηλεκτρονική επικοινωνία syzoi@syzoi.gr - fb: Συζωή – instagram: syzoi




Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή του 8ου ΣΥΖΑΘΛΟΥ.