20/12/14

38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Απόσταση αγώνα: 20 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:
Εκκίνηση έξω από το στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) - Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα - οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) - (Παραλιακή) Λεωφόρος Ποσειδώνος- (Παραλιακή) Λεωφόρος Κ. Καραμανλή - στροφή για Καβούρι, Οδός Ακτής / Ηλ. Ηλιού / Γρ. Λαμπράκη, μετά τη διασταύρωση με την οδό Κρόνου αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο εγγραφών:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Στον αγώνα θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 2500 για τον αγώνα των 20 χλμ. και 300 για τον αγώνα των παιδιών.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία πληρωμής και όχι την ημερομηνία εγγραφής.

Χρονικό όριο αγώνα:
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 10 χλμ. σε 1:30 και τη συνολική προσπάθειά τους σε 3:00. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Σκυταλοδρομία 2Χ10 χλμ.
Και φέτος θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυταλοδρομίας 2Χ10 χλμ. έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν διαθέτουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση να λάβουν μέρος στον αγώνα. Οι ομάδες θα αποτελούνται από δύο (2) δρομείς ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία. Η εκκίνηση του αγώνα αυτού θα γίνει ταυτόχρονα με τον αγώνα των 20 χλμ. και η μεταφορά του δρομέα που θα τρέξει το κομμάτι της επιστροφής στο σημείο αλλαγής (αναστροφή) θα γίνει με λεωφορείο της διοργάνωσης.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις-πληρωμές συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 ή μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχών(2500).

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:
- Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών www.sdiathens.gr και του περιοδικού RUNNER www.runnermagazine.gr
Στα γραφεία της ALLABOUTRUNNING καθημερινά 10 π.μ. - 5 μ.μ., Λασκαράτου 5, 4ος όροφος, 11141 Αθήνα.


Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς.

Παράλληλα θα διεξαχθεί Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο. Η συμμετοχή στον αγώνα των 2 χλμ. είναι Δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.runnermagazine.gr και το www.sdiathens.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 2111168240 ή στο race@runnermagazine.gr.



Για την Οργανωτική Επιτροπή

Η Πρόεδρος                       Ο Τεχνικός Διευθυντής


Ελένη Μπερτσάτου                Νίκος Πολιάς