10/12/14

3ος Συμβολικός Αγώνας στη Μνήμη του Νικόλαου Νίντου


To Σάββατο 27/12/2014, θα γίνει ο 2ος Συμβολικός Αγώνας στη μνήμη του Νικόλαου Νίντου.

Αγαπητοί συνάδελφοι – δρομείς.

Με αίσθημα τιμής και συγκίνησης σας προσκαλούμε στο καθήκον μας, απέναντι στον "ΑΙΩΝΙΟ ΔΡΟΜΕΑ-Νίκο Νίντο" και για αυτό προκηρύσσουμε τον "3ο Συμβολικό Αγώνα Μνήμης του Νίκου Νίντου".

Η διαδρομή του αγώνα –ίδια με την περσινή
– θα είναι 10 χλμ., όσα και τα χλμ. του τελευταίου αγώνα του Νίκου. Θα γίνει εντός της Πανεπιστημιούπολης, περιοχή όπου προπονούνταν ο Νίκος. Ο αγώνας θα είναι συμβολικός και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν σε όλη τη διαδρομή των 10 χλμ. ή σε μέρος αυτής. Δεν θα γίνει χρονομέτρηση του αγώνα, δεν θα δοθούν μετάλλια ούτε θα βγει κάποια κατάταξη.

Σκοπός του εν λόγω αγώνα είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του αξέχαστου φίλου μας αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τη δρομική κοινότητα ώστε να κάνει συχνά ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα καλούμε τους δρομείς και τους δρομικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα να οργανώσουν τις αντίστοιχες ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν την ίδια μέρα και ώρα, τον αντίστοιχο συμβολικό αγώνα των 10 χλμ. Όπως και πέρσι δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα ήταν χαρά μας να οργανώσουν αντίστοιχους δρομικούς αγώνες στη μνήμη του Νίκου. Παρακαλούμε να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο 6909389162 (Γορανίτης Παύλος), ώστε να ενημερώσετε για τις αντίστοιχες ομάδες και να ανακοινωθούν. Ήδη οργανώνεται ο αντίστοιχος αγώνας στην Λάρισα, με υπεύθυνο τον κο Απόστολο Γουλά (τηλ. 6938551124) για την πόλη της Λάρισας και αναμένουμε αντίστοιχες συμμετοχές κι από αλλά μέρη.


Έναρξη του αγώνα: 10 πμ
.

Αφετηρία του αγώνα: Στο στάδιο της Πανεπιστημιούπολης – στο πλάι του σταδίου, είσοδος από Ούλωφ Πάλμε.

Παροχές: 
Θα υπάρχουν μπουκάλια με νερό στην αφετηρία-τερματισμό.

Συμμετοχές-πληροφορίες
: Δεν θα κρατήσουμε πριν τον αγώνα συμμετοχές. Θα κρατήσουμε τα ονόματα μόνο, όσων έρθουν στην εκκίνηση του αγώνα στην Πανεπιστημιούπολη, και θα ανακοινωθούν μετά τον αγώνα. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6909389162 (Γορανίτης Παύλος) ή στο αντίστοιχο νήμα που θα ανοίξει στο forum του www.runningnews.gr

Στον αγώνα θα παρευρίσκονται μέλη της οικογένειας του κυρ Νίκου, τα οποία θα μας βοηθήσουν και στα όποια οργανωτικά.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ "ΝΙΚΟΣ ΝΙΝΤΟΣ"


Από το 2013 είχαμε καθιερώσει το Βραβείο Ήθους "ΝΙΚΟΣ ΝΙΝΤΟΣ" που απονέμεται σε έναν άντρα και σε μία γυναίκα που έχουν συμβάλλει με την ανιδιοτέλειά τους, στην ανάπτυξη και γιγάντωση του δρομικού κινήματος. Έτσι φέτος η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε το 2ο Βραβείο Ήθους "ΝΙΚΟΣ ΝΙΝΤΟΣ" να δοθεί φέτος στην κυρία Μαρία Σταμούλη και στον κύριο Βασίλη Χρονόπουλο, που τόσα χρόνια κοσμούν με το ήθος τους, τους αγώνες δρόμου.
Ελπίζουμε και επιθυμούμε να έρθετε όσοι μπορείτε περισσότεροι για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός πρωτίστως αξέχαστου ανθρώπου και μετά δρομέα.


Ευχαριστούμε πολύ!
Δημήτριος Π. Κουκουλάρης
Ιορδάνης Σαριόγλου
Παύλος Γορανίτης