5/7/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Οι αθλητές του Συλλόγου στο Μαυρομάτι Καρδίτσας για τον Καραϊσκάκειο δρόμο.
Το Σάββατο 27 Ιουνίου έγινε για πρώτη φορά ο αγώνας Ολύμπια Μονοπάτια, μια μέρα πριν τον Olympus Marathon. Η απόσταση του αγώνα ήταν 10 χλμ. Και σε αυτό τον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς αρκετοί αθλητές του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα: Χαραχούσος Φώτιος, Καρβέλος Ιωάννης και Γιαννούλας Χρυσόστομος. 

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε ο Καραϊσκάκειος δρόμος συνολικής απόστασης 25 χλμ. Ο αγώνας με εκκίνηση την πόλη της Καρδίτσας και τερματισμό το Μαυρομμάτι Καρδίτσας έχει συνολική απόσταση 25 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Καραγιάννης Ευάγγελος (3ος στη γενική κατάταξη), Μπροζιούτης Πέτρος, Φωλίνας Χρήστος (2ος στην κατηγορία του), Θώμος Νίκος (3ος στην κατηγορία του), Γούλας Απόστολος (2ος στην κατηγορία του), Νάτσιος Ανδρέας (1ος στην κατηγορία του), Ντούμος Ευάγγελος (3ος στην κατηγορία του), Φράγκος Χρήστος, Χαλκιάς Νίκος, Αργυρούλης Βασίλειος (1ος στην κατηγορία του), Αργυρούλης Ιωάννης, Συράκης Δημήτριος (2ος στην κατηγορία του) και Μητσιά Μαρία (1η στην κατηγορία της). 

Την Κυριακή 28 Ιουνίου έγινε για 12η χρονιά ο Olympus Marathon. Ο συγκεκριμένος αγώνας βουνού κάθε χρόνο συγκεντρώνει πολλούς αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Και φέτος αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς. Συγκεκριμένα: Βαρσάμης Δημήτριος, Κούρτης Νικόλαος, Καστόρης Αναστάσιος και Δοξαράς Γεώργιος. 

Ενώ την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά ο Επιδαύριος Δρόμος συνολικής απόστασης 15 χλμ. Εκκίνηση του αγώνα ήταν το μικρό αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και τερματισμός το αρχαίο στάδιο. Στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του
Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Σειτανίδης Γεώργιος.