13/7/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2015

Ο ΣΕΓΑΣ με σεβασμό προς τους χιλιάδες δρομείς, από ολόκληρο τον κόσμο, που εμπιστεύονται την αξιοπιστία και τις υπηρεσίες του, αλλά και με ευθύνη απέναντι στον κορυφαίο διαχρονικό αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και αναπτυξιακό θεσμό της χώρας μας, θέλει να καταστήσει σαφή τη δέσμευση του ότι ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» 2015 θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, την Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015.

Όπως μάλιστα προκύπτει από την μεγάλη αύξηση του αριθμού των εγγραφών, αλλά τη συγκινητική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον δρομέων από όλον τον κόσμο, οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο στην συνεχή επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, αλλά εκφράζουν και τη συμπαράστασή τους προς τη χώρα μας, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2015 θα ξεπεράσει σε συμμετοχές κάθε προηγούμενο.

Οι χιλιάδες δρομείς από το εξωτερικό, τονίζουν ότι έχουν έναν ακόμη λόγο για να βρεθούν το Νοέμβριο στην Ελλάδα. Την απόδειξη στήριξης και εμπιστοσύνης σε μια χώρα που δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή κρίση. Το μήνυμα ενός δρομέα «εάν αυτό είναι και μια μικρή έστω συνεισφορά στο να βοηθήσω το λαό και το έθνος της Ελλάδας σε μια περίοδο ευρωπαϊκής αναταραχής, θα χαρώ πολύ να βρεθώ εκεί», είναι χαρακτηριστικό των αισθημάτων και της διάθεσης της παγκόσμιας κοινότητας των δρομέων.

Ο ΣΕΓΑΣ δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διοργάνωση και παρουσίαση ενός άρτιου γεγονότος, χωρίς καμία έκπτωση σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών και αγωνιστικών προδιαγραφών για όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, αναδεικνύοντας τις αξίες και τα ιδανικά όχι μόνο του παγκόσμιου αθλητισμού αλλά και της θέλησης και της «ψυχής» του λαού μας.