19/5/16

5ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – 4 Ιουνίου 2016

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου(ΣΑΠΠΑΖ), καλεί δρομείς και φίλους του αθλητισμού στον λαϊκό αγώνα 10 χιλιομέτρων που διοργανώνειμε την ονομασία 5ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00.
Ο Αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου και με τη συμπαράσταση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Toσημείο εκκίνησης και τερματισμού βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, λίγο μετά την είσοδο της Πύλης της Πανεπιστημιούπολης στην Ούλωφ Πάλμε. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται την ημέρα του Αγώνα η γραμματεία για την παράδοση αριθμών συμμετοχής.
Φέτος, για πρώτη φορά, εκτός από τον αγώνα 10 χιλιομέτρων που διοργανώνεται κάθε χρόνο, θα υπάρχει και διαδρομή 5 χιλιομέτρων, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, με εκκίνηση και τερματισμό αντίστοιχα με την παραδοσιακή μας διαδρομή, 10 χλμ.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά έως 15 ετών.
Οι εγγραφές για τον αγώνα θα παραμείνουν ανοιχτές από 9 Μαΐου 2016 έως και 31 Μαΐου 2016. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές θα δημοσιευθούν τις επόμενες μέρες.
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 10χλμ και των 5χλμ, είναι 5 ευρώ, ενώ η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ 5ΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ