1/5/16

7ος Ιπποκράτειος αγώνας - Πληροφορίες συμμετοχής

Την Παρασκευή 29 Απριλίου έκλεισαν οι εγγραφές για τον 7ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου 10 χλμ και τον παράλληλο παιδικό / εφηβικό αγώνα 1000 μέτρων. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με ρεκόρ συμμετοχών αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 1100 για τον αγώνα των 10 χλμ, ενώ στον παιδικό / εφηβικό έφτασαν τις 400 συμμετοχές.

Σας περιμένουμε στον αγώνα της πόλης μας!!!

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να παραλάβουν το νούμερό τους το Σάββατο από 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 στο Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου και Παπαναστασίου στο παλιό Monaco. Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το νούμερο συμμετοχής το Σάββατο, καθώς η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας. Η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί από τις 07:15 μέχρι τις 09:00.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλείται  να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή στο τηλέφωνο 6938551124 ή στο email larisarunnersclub@gmail.com.

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 

Για τους συλλόγους που έστειλαν ομαδικά τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να παραλάβει ο υπεύθυνος αποστολής όλα τα πακέτα συμμετοχών των αθλητών τους.

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 08:30.


 Η οργανωτική επιτροπή