25/5/16

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Την Πέμπτη 19 Μαΐου ξεκίνησε για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας τρέξε χωρίς τερματισμό. Στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος από τη πρώτη μέρα της διοργάνωσης ο αθλητής του Συλλόγου μας Μπαρμπούτης Αχιλλέας καλύπτοντας συνολικά 70 χλμ. Να τονίσουμε ότι τα συνολικά χιλιόμετρα που διανύει ο κάθε αθλητής σε αυτό τον αγώνα μετατρέπονται σε ευρώ από τους χορηγούς και το ποσό που συγκεντρώνεται, δίνεται σε κοινωφελή ιδρύματα.

Επίσης, την Παρασκευή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο Ολύμπιος δρόμος με εκκίνηση την Αρχαία Νεμέα και τερματισμό την Αρχαία Ολυμπία συνολικής απόστασης 180 χλμ ενώ παράλληλα γίνεται και αγώνας συνολικής απόστασης 62 χλμ με εκκίνηση την Αρχαία Νεμέα και τερματισμό το Λεβίδι. Στον αγώνα των 62 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου μας Γουναράς Δημήτριος. Ενώ στον αγώνα των 180 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές Παρλαπάνος Τάκης και Συράκης Δημήτρης. 

Το Σάββατο 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου στη Δεσκάτη Γρεβενών. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές Χονδρός Δημήτρης, Καρακώστας Βασίλης και Κατσάνη Νικολέτα (3η στη γενική γυναικών).

Ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 10 χλμ στο Μοσχοχώρι Κατερίνης. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Στούμπος Βασίλειος.

Την ίδια μέρα για ακόμη μια χρονιά έγινε ο γύρος Λάρισας. Και φέτος η διοργάνωση είχε 2 διαδρομές μια 4 χλμ και μια 8 χλμ. Όπως κάθε χρόνο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα ο Σύλλογος μας τιμήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή. 



Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τη παρουσία που είχαν σε αγώνας που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.