1/7/16

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Το Σάββατο 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας 12 ωρών και 6 ωρών στο γήπεδο Αλκαζάρ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στον αγώνα των 12 ωρών έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Κόντης Νίκος και Γραμματικός Δημήτρης. Ενώ στον αγώνα των 6 ωρών έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Μπραβάκης Δημήτρης, Γεροπούλου Γεωργία και Φαλτσής Βασίλης.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά ο ορεινός αγώνας Ολύμπια μονοπάτια συνολικής απόστασης 11 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Αργυρούλης Βασίλης, Χαραχούσος Φώτης, Βλαχούλης Γεώργιος και Χαραχούσος Θοδωρής.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ο Καραισκάκειος δρόμος στο Μαυρομάτι Καρδίτσας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Καραζήσης Χρήστος (3ος στη γενική κατηγορία), Θώμος Νίκος (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Γιώτας Αντώνης (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Τρέμμας Γιώργος (2ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Φράγκος Χρήστος (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Νάτσος Ανδρέας (3ος στην ηλικιακή του κατηγορία), Τσαγκούλη Φανή (1η στη γενική γυναικών), Γκουλιάρας Επαμεινώνδας, Φλώρος Γεώργιος, Βόγιας Ιωάννης, Καρατέγος Μιχαήλ και Ντούμος Ευάγγελος. 


Την Κυριακή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για 13η χρονιά ο ορεινός αγώνας Olympus Marathon. Ο αγώνας φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών, ενώ ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στο μεγαλύτερο ορεινό αγώνα της χώρας είχε για ακόμη μια χρονιά εκπροσώπηση. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Φωλίνας Χρήστος και Μπροζιούτης Πέτρος.