15/7/16

΄΄Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄



Τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων είναι το σύνθημα με το οποίο προκηρύσσεται ο 3ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄ την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στα Θεοδώριανα Άρτας.

Ίδιος τόπος διεξαγωγής διαφορετικές όμως διαδρομές ιδιαίτερης δυσκολίας χαράσσονται από την αρχή διασχίζοντας ελατοδάση ,τρία ορμητικά ποτάμια και μονοπάτια ξεχασμένα από προηγούμενα χρόνια περνώντας από τους λασπόλακκους των αγριογούρουνων και την περιοχή της αρκούδας, μαζεύοντας τις δροσοσταλίδες του καταρράκτη αναμνηστικό ζωής από την συμμετοχή σ΄αυτόν τον αγώνα.

Ο αγώνας αποτελείται από δύο διαδρομές μια 10 χλμ και μια μεγάλη 21 χλμ. Η μεγάλη διαδρομή απευθύνεται σε αθλητές που έχουν ξανατρέξει ορεινό αγώνα ενώ η μικρή απευθύνεται σε αθλητές και άτομα που τρέχουν πρώτη φορά ορεινό αγώνα ή επιθυμούν να περπατήσουν την διαδρομή μιας και δεν υπάρχει όριο αποκλεισμού για να παραλάβουν τερματίζοντας το μετάλλιο και το μπλουζάκι συμμετοχής.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε αθλητές –αθλήτριες και περιπατητές του συλλόγου σας στην γραμμή εκκίνησης. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά αθλητών από Άρτα στα Θεοδώριανα με σειρά προτεραιότητας ολοκληρωμένης εγγραφής καθώς και γεύμα με το τέλος του αγώνα.

Λεπτομέρειες και νέα του αγώνα στο site: http://kriakourasrace.gr/

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΩΤΗ
6977078342 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ
6973559633