6/6/17

1ος ΑΓΏΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ "Στις Γειτονιές της Αθήνας"

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ  ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ  ΆΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» στις 25 Ιουνίου 2017. Εκκίνηση και τερματισμός εντός του χώρου του Πεδίου Άρεως. Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.
                                                          
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Το αθλητικό αυτό γεγονός του 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας»  κινείται στο τρίπτυχο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, του Πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής μας. Η ΖΟΤΕΝ, σε συνεργασία με τον Α.Π.Σ «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση του περιβαλλοντικού προγράμματος. Η βασική μας δέσμευση είναι να χρησιμοποιήσουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας αποτελεσματικά, να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα, να είμαστε υπεύθυνοι για τα απόβλητα που θα παραχθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό αυτό γεγονός.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ 5 & 10 ΧΛΜ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 08:30 π.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ   25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και ώρα 08:10 π.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


1.      5 ΧΛΜ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΜΟΥΣΤΟΞΥΔΗ-ΒΑΛΤΙΝΩΝ-ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ (Βαλτινών και Βαρβάκη)-ΒΑΛΤΙΝΩΝ-ΜΠΟΥΣΓΟΥ- Λ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ

2.      10 ΧΛΜ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ-ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΩΝ-ΑΓΛΑΟΦΩΝΤΟΣ-ΟΙΧΑΛΙΑΣ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ-ΟΔΟΣ ΓΚΥΖΗ-ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ-ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ-ΣΠ ΤΡΙΚΟΥΠΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΔΕΡΙΓΝΥ-ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ-ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ

3.      ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ εντός του πεδίου Άρεως

ΧΡΟNΟΜΕΤΡΗΣΗ
Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα υπάρχει ένα ενδιάμεσο τραπεζάκι (κοινό με τα 10 χλμ) με νερά αναψυκτικά στην συμβολή των οδών Ευελπίδων και Μουστοξύδη.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα υπάρχουν δυο ενδιάμεσα τραπεζάκια με νερά αναψυκτικά. Ένα  (κοινό με τα 5 χλμ περίπου στο 2,8) στην συμβολή των οδών Ευελπίδων και Μουστοξύδη και άλλο ένα Ιπποκράτους 33 (6,6 χλμ)

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο ι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλούμε να καταχωρείτε τις αιτήσεις συμμετοχής σας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.athenianrunnersclub.gr/register/

Μέχρι 20/06/2017

Την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται νέες συμμετοχές.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο για τους αγώνες των 5 & 10 χιλιομέτρων θα είναι συνολικά 600 συμμετοχές.
Το όριο για τον παιδικό αγώνα θα είναι συνολικά 600 συμμετοχές.

Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές ενδέχεται να κλείσουν πριν την ανωτέρω ημερομηνία 20/6/2017.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το αντίτιμο συμμετοχής που θα καλύψει τα έξοδα του αγώνα ορίζεται σε 5 ευρώ, για τους αγώνες των 5 & 10 χιλιομέτρων και καταβάλλεται με κατάθεση:
ΤΡΑΠΕZA ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5091 – 082936 – 584
IBAN:
GR61 0172 0910 0050 9108 2936 584
BIC PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Το ανωτέρω αντίτιμο καλύπτει:
·         Αριθμό συμμετοχής
·         Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
·         Αναμνηστικό μετάλλιο για τους αθλητές, που θα τερματίσουν
·         Παροχή νερού και αναψυκτικών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην κατάθεση, ν’ αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας , τον Αγώνα  και το αγώνισμα (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1Ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ 5 ΧΛΜ)

Ο παιδικός αγώνας είναι δωρεάν.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

ΜΕΤΑΛΛΙΑ-ΚΥΠΕΛΑ

Κύπελλα θα δοθούν στους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες των αγώνων 5 & 10 χιλιομέτρων.

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα καθώς και νερά, αναψυκτικά και μπανάνες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα υπάρχει σε όλη την διάρκεια της διαδρομής επαρκής Ιατρική κάλυψη από Ιατρούς και  διασώστες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Για τη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα θα είναι το Foto – Trexoume

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 

Θα υπάρχει μέριμνα για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων


Η Οργανωτική Επιτροπή