16/2/18

Στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας οι πρωταθλητές Δ. Θεοδωρακάκος και Γλ. Τζιατζιά

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε στο θέατρο ΟΥΗΛ, την γνωστή σειρά αθλητικών ημερίδων ‘ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ’ με καλεσμένους τους πρωταθλητές Θεοδωρακάκο Δημήτρη και Τζιατζιά Γλυκερία με συντονιστή τον πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλα Απόστολο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γούλας Απόστολος αφού αναφέρθηκε στη σημασία της άσκησης στην καθημερινότητα όλων, ευχαρίστησε τους πρωταθλητές μαραθωνοδρόμους Θεοδωρακάκο Δημήτριο και Τζιατζιά Γλυκεριά για την παρουσία στη σημερινή εκδήλωση.

Οι δύο αθλητές ονόμασαν την παρουσία τους 'Think outside the box' ενώ παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από τους αγώνες βουνού και ασφάλτου. Επίσης μίλησαν για την καλύτερη προετοιμασία για ένα μαραθώνιο ασφάλτου και έναν αγώνα βουνού και για τις διατροφικές συνήθειες πριν την προπόνηση αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής. 

Στη συνέχεια οι δύο αθλητές απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων από το κοινό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος απένειμε τιμητικές πλακέτες καθώς και τη φανέλα του Συλλόγου, στους δύο αθλητές Θεοδωρακάκο Δημήτριο και Τζιατζιά Γλυκερία.

Την εκδήλωση παρακολουθήσαν πλήθος κόσμου, αθλητών και μη.