28/5/19

Ανοίγουν οι εγγραφές του Συλλόγου μας για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών


Ξεκινάνε σήμερα οι εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποκλειστικά για τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Η εγγραφή θα γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Συλλόγου στις ώρες λειτουργίας από αυτή την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και κάθε Τρίτη,  εως τις 25 Ιουνίου αυστηρά!
Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία και θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο με την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ΟΛΩΝ των στοιχείων, το ΔΣ δε φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που θα σταλούν και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές-διορθώσεις. ΕΙΔΙΚΑ για τα στοιχεία του καλύτερου χρόνου που οδηγούν στην κατάταξη των μπλοκ, εάν δε δοθούν, το ΔΣ δε θα ψάξει να τα βρει, αλλά θα τα αφήσει κενά και ο αθλητής θα καταταχθεί αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ. Οι αθλητές που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή με το Σύλλογο, δε μπορούν να διαθέσουν το νούμερό τους αλλού σε περίπτωση που δεν τρέξουν οι ίδιοι.

Οι εγγραφές λήγουν Τρίτη 25 Ιουνίου 2019!

Το κόστος συμμετοχής είναι 
Βασικό πακέτο10 €
Ενισχυμένο πακέτο (μπλούζα)25 €

Συμμετοχές για τα μη ενεργά μέλη και τους φίλους του Συλλόγου θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού τακτοποιηθούν πρώτα τα ενεργά μέλη.
Αξίζει όμως να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι με την εγγραφή στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα, τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ενισχύουμε οικονομικά ευαγή ιδρύματα, καθώς τα 10 ευρώ διατίθενται γι' αυτό το σκοπό, μετά από σχετική συμφωνία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΕΓΑΣ.