31/8/20

14ος Hercules Mountain Marathon

Σας παρουσιάζουμε τις πληροφορίες καθώς και τη φόρμα εγγραφής για τον 14ο ορεινό Μαραθώνιο Οίτης Ήρακλής'. 
Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, πληροφορίες και εγγραφές κάθε Τρίτη στα γραφεία του Συλλόγου, 20.00 με 21.00.


Ημερομηνία διεξαγωγής: 20 Σεπτεμβρίου 2020
 
O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon), ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, πιστός στο ραντεβού του, φέτος διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά.
 
Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του Μαραθωνίου, διεξάγονται για 9η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές. Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. Και θετικής υψομετρικής 1180μ, καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (FarmakidesTrail) 6,5χλμ, με 360μ θετικής υψομετρικής. Προσκαλούμε όλους τους δρομείς ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης!
 
Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, που τιμούν με την παρουσία τους το πανέμορφο βουνό της Οίτης. Ένα Ορεινό σύμπλεγμα, σπάνιας βιοποικιλότητας που απειλείται από την αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.
 
Φέτος, μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας covid-19, οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, θα είναι προσαρμοσμένες, στην υπάρχουσα κατάσταση και θα διέπονται από το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο, θα εξασφαλίζει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και συντελεστών.