17/8/20

Ενημέρωση από το ΣΔΥ Βόλου για το 1ο VOLOS Αλυκές by Night

 

Ενημέρωση από το ΣΔΥ Βόλου για το 1ο VOLOS Αλυκές by Night

'Ενημερώνουμε ότι κανονικά θα διεξαχθεί το 1ο Volos Αλυκές by Night αυτή την Κυριακή στις 20.00, με σημείο συνάντησης τον πεζόδρομο Αλυκών.

Μετά τους περιορισμούς που τέθηκαν από την Πολιτεία για τον Βόλο και άλλες περιοχές λόγω covid, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να οριστεί το πλαίσιο που θα διεξαχθεί το event. Σεβόμαστε τους περιορισμούς,τηρούμε και θα τηρούμε αυστηρά ό,τι προβλέπεται, για το καλό όλων μας. Η προσμονή των δρομέων για το γεγονός, και για τη γνωριμία με τον μεγαλύτερο δρομέα όλων των εποχών του ΣΔΥ Βόλου και δύο φορές νικητή του Σπάρταθλου Κώστα Ρέππο, μας οδηγεί αντί της εύκολης λύσης μιας ματαίωσης, να κάνουμε το 1ο Volos Αλυκές by Night βάση όσων προβλέπονται και θα μας υποδειχθούν.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν τα μέτρα που θα ανακοινώσουμε, και να γνωρίζουν ότι το 1ο Volos Αλυκές by Night, βάση των συνθηκών, θα είναι τροποποιημένο, και δεν θα έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά ενός αγώνα. Σημασία έχει ότι θα τρέξουμε, θα διαδώσουμε την αξία του αθλητισμού και το μόνιμο σύνθημα του ΣΔΥ Βόλου "Τρέχουμε για την Υγεία", θα διασκεδάσουμε στη θάλασσα και στην ταβέρνα, και βέβαια θα γνωρίσουμε τον Κώστα Ρέππο, θα γίνουν δηλαδή αυτά που ήταν και ο πρωταρχικός μας σκοπός όταν εμπνευστήκαμε το καλοκαιρινό-νυχτερινό event που καθιερώνουμε να διεξάγουμε στο κάθε τέλος Αυγούστου.
Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα ανακοινώσουμε το πλήρες πλαίσιο διεξαγωγής του 1ου Volos Αλυκές by Night, βάση όσων θα μας υποδείξει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ευχαριστούμε θερμά τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας που θα υποστηρίξει και το 1ο Volos Αλυκές by Night 2020!
Ευχαριστούμε επίσης το ΦΥSIOΘΕRAPY Ελίνα Αντωνίου, Βάκχου 17, Αλυκές.'