31/8/20

Οριστική ακύρωση του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας

 Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας με ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, αποφάσισε την οριστική ακύρωση του αγώνα για το 2020, και την μετάθεση του για τις 27 και 28 Μαρτίου 2021.
Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Όλες οι ολοκληρωμένες εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, θα μεταφερθούν αυτόματα στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Αντίθετα, όσοι το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του αντιτίμου συμμετοχής, επικοινωνώντας με το info@myrace.gr.
Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για το θερμό σας ενδιαφέρον και τη στήριξη σας και ζητάμε την κατανόηση σας για την όποια αναστάτωση σας προκάλεσε η εξέλιξη αυτή.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ακόμα εξαιρετική διοργάνωση στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Με εκτίμηση,
Οργανωτική Επιτροπή
6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας