20/8/20

Αναστάτωση σε αθλητές, διοργανωτές και εμπλεκόμενους στη διοργάνωση URSA TRAIL

 

Αναστάτωση σε αθλητές, διοργανωτές και εμπλεκόμενους στη διοργάνωση URSA TRAIL, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, όπως υπάρχει στη σελίδα τους στο facebook.


'Αναστάτωση σε αθλητές διοργανωτές και σε όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση των αγώνων URSA TRAIL στις 29 & 30 Αυγούστου έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου περί αναστολής προγραμματισμένων εκδηλώσεων στα όρια της Περιφέρειας Ηπείρου.
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Άπειρες ώρες εργασίας έχουν αφιερωθεί στην συντήρηση των μονοπατιών. Όλες οι παραγγελίες και αγορές έχουν γίνει. Οι αθλητές έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους και περιμένουν με χαρά την συμμετοχή τους.
Δεν γίνεται να μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά κάποια πάρτυ σε παραλίες της Ηπείρου , με την διεξαγωγή οργανωμένου αθλητικού αγώνα σε απομονωμένα ορεινά μονοπάτια.
Οι αθλητές συμμετέχοντες έχουν αυξημένη συνείδηση της ατομικής τους ευθύνης και διακρίνονται για την εγκράτεια και τον τρόπο ζωής που προάγει την υγεία. Έχουμε ευθύνη και πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με νέους τρόπους και συμπεριφορές που θα επιτρέπουν την συνέχιση της κοινωνικής ζωής . Το εύκολο είναι να τα κόψουμε όλα και να κρυφτούμε. Το μεγάλο στοίχημα είναι να λειτουργήσουμε και να βοηθήσουμε στην συνέχιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής με ασφαλή τρόπο.
Σε επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα.
Καλή αντάμωση στα μονοπάτια της αρκούδας'.