12/7/22

AINOS Trail Marathon - Κεφαλονιά

 AINOS Trail Marathon - Κεφαλονιά

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Σύλλογος Πυργίου “Αίνος” και η περιφέρεια Κεφαλληνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμης την κοινότητα Πυργίου και τον φορέα Αίνου με την αρωγή του συλλόγου “FLIK” διοργανώνουμε τον 2ο ορεινό Μαραθώνιο Αίνου και αγώνα 10km στις 25-09-2022
 
Το βουνό “Ainos Monte Nero” (για τους Ενετούς) στην Κεφαλονιά, φιλοξενεί τους δρομείς του Ainos Mountain Marathon. Η απόσταση είναι 41χλμ, με αθροιστική θετική υψομετρική 2,5 χιλιάδων μέτρων.
 
Τα μονοπάτια του Αίνου που θα διέλθει ο αγώνας επεκτείνονται σε όλο το βουνό διασχίζουν ολόκληρη την κορυφογραμμή με εκπληκτική θέα των γύρω νησιών και των βουνών της Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου.
 
Ο αγώνας απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς βουνού καθώς περιλαμβάνει τεχνικά μονοπάτια και απαιτητικό ανάγλυφο.
 
Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται σε 25€ για τον μαραθώνιο και δωρεάν για τα 10χλμ. Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη όταν έχει ολοκληρωθεί και η εξόφληση. Η πληρωμή γίνεται μόνο online με οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική χρεωστική/debit κλπ).
 
Δωρεάν διαμονή για δρομείς του μαραθωνίου
Οι 50 πρώτοι δρομείς του μαραθωνίου έχουν δωρεάν διαμονή σε ξενονδοχείο. Πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την  εγγραφή τους και να τηλεφωνήσουν στο 6932453900 (κος Χρήστος Γεωργάτος) για να κανονιστεί η κράτηση. 
Για όλους τους δρομείς θα προσφερθεί Pasta party το Σάββατο βράδυ.
Επίσης το Σάββατο 24/9 η Levante Ferries θα μεταφέρει τους αθλητές από Κυλλήνη Πάτρα με έκπτωση 50% στα ναύλα.