9/9/13

1ος Hμιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνος 08.09.2013

ημιμαραθωνιος Μαραθώνα_2013
Με κεντρικό σύνθημα ‘Γίνε μέρος της ιστορίας’ περίπου 2000 δρομείς βρέθηκαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στην εκκίνηση του 1ου ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνος. Ο αγώνας, αν και η ζέστη αποτέλεσε εμπόδιο για το σύνολο των δρομέων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ταξίδεψε στο Μαραθώνα για να λάβει μέρος σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός με αρκετούς αθλητές. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γούλας Απόστολος, Γούλας Νικόλαος, Σειτανίδης Γεώργιος, Μαγαλιούλης Αγαμέμνων, Ντούμος Ευάγγελος, Γιαννούλης Ηλίας, Γκαρανές Σταυρος, Φαλτσής Βασίλειος, Κουκουρίκης Κων/νος, Μπροζιούτης Πέτρος, Παπαστεργίου Κων/νος, Ρωμανόπουλος Αθανάσιος και Μπλάντας Βασίλης. 

Επίσης στον παράλληλο αγώνα των 4 χλμ ο αθλητής μας Καραζήσης Χρήστος κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατηγορία. 

Μαζί με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ταξίδεψαν μέλη των γειτονικών Συλλόγων ΣΔΥ Βόλου, ΣΔ Καρδίτσας αλλά και του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης. 

Επόμενος αγώνας στον οποίο θα λάβει μέρος ομαδικά ο Σύλλογος είναι ο 1ος Αχίλλειος Άθλος στις 29 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Φαρσάλων. Ένας αγώνας ο οποίος θα αποτελέσει ένα βασικό αγωνιστικό τέστ για τους αθλητές ενόψει του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών.