29/5/15

Δελτίο Τύπου της ΕΟΣΛΜΑ-Υ


Ημερομηνία 28/05/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Ιούλιο Συναδινό, στα γραφεία της ΓΓΑ.

Στη συνάντηση, επικράτησε φιλικό και δημιουργικό κλίμα συνεργασίας. Εξετάστηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση της «Άθλησης για όλους» στην Ελλάδα, καθώς και τρόποι που θα διευκολύνουν την υλοποίησής της.

Ο κ. Ιούλιος Συναδινός, δήλωσε ότι η «Άθληση για όλους» αποτελεί εκ των πραγμάτων προτεραιότητα, μια που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στα πλαίσια της υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για όλους», θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες συναντήσεις με την ΕΟΣΛΜΑΥ, με πρώτη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Στις συναντήσεις αυτές πρότεινε τη συμμετοχή και άλλων κλάδων άθλησης, που στόχο έχουν την «Άθληση για όλους», αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων της ΓΓΑ, με σκοπό την, κατά το συντομότερο δυνατόν, παραγωγή αποτελεσμάτων.

Ο πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ κ. Νίκος Γούλας, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΓΓΑ, εξέφρασε την πίστη του, ότι με τη νέα Διοίκηση η «Άθληση για όλους» θα πάρει, επί τέλους, τη θέση που της ταιριάζει στο αθλητικό στερέωμα της χώρας. Παράλληλα έθεσε την οργάνωση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, στην διάθεση του ΓΓΑ, αφού οι στόχοι είναι κοινοί.


Το Γραφείο Τύπου της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ