1/9/15

9ος Κνώσειος δρόμος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
9ος Κνώσειος δρόμος οικογενειακός τρέξιμο και πεζοπορίας 5.000 μέτρων ελάτε όλοι να τρέξουμε και να περπατήσουμε από την Κνωσό στο Ηράκλειο
ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον Σύλλογο η καρδιά του παιδιού και όλα τα έσοδα του θα διατεθούν εκεί.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης 09:30
Τον πρώτο οικογενειακό δρόμο στην Κρήτη (τρέξιμο και περπάτημα) 5.000 μέτρων για όλες τις ηλικίες διοργανώνουν Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
Ένας αγώνας δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα που δίνει την δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες της πόλης μας αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές να λάβουν μέρος.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος εκτός από τις οικογένειες με μαζική συμμετοχή σχολεία και φορείς απο το Ηράκλειο και την Κρήτη.
Αθλητές ανήλικοι μπορούν να λάβουν μέρος με την συνοδεία των γονέων τους η του γυμναστή απο το σχολείο που ανήκει.
Διοργανωτές: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης & Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
Έπαθλα: θα βραβευθούν ενδεικτικά οι τρείς πρώτοι άνδρες & γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλο και μετάλλιο, όλοι οι τερματίσαντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα. Κόστος συμμετοχής: 2 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση στο ίδρυμα η καρδιά του παιδιού)
Δηλώσεις συμμετοχής: Μπορείτε να δηλώνετε μέσω του sait fecebook Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης cretamarathon.gr η στα τηλέφωνα 6972016000 -2810344774 Καμπαξής Σπυρίδων & 6945251883 Πολλάκης Ευάγγελος (υπεύθυνοι διοργάνωσης).
Παραλαβή αριθμών για τον αγώνα: Παρακαλούνται τα σχολεία της πόλης μας και οι οικογένειες να αποστέλλουν την συμμετοχή τους στηνΔ /νση s.kampaxis@hotmail.com Επίσης την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα από 21/9 έως 26/9 μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό και το αναμνηστικό δίπλωμα α) από την Πύλη Ιησού οδός Έβανς και Πλαστήρα γωνία (έκθεση Νίκου Καζαντζάκη του Δήμου Ηρακλείου) και β) από το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων interoand οδός 25ης Αυγούστου αρ.26.
Μεταφορά αθλητών από Ηράκλειο σε Κνωσό: Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου από το άγαλμα του Βενιζέλου στις ώρες 07:30-07:45-08:00
Η διαδρομή του αγώνα: Εκκίνηση έξω από τις αρχαιότητες της Κνωσού, Λεωφόρος Κνωσού- Αγ.Ιωάννης, Μπεντεβή , περνάμε πάνω από την γέφυρα, Λεωφόρος Δημοκρατίας τερματισμός πλατεία Ελευθερίας.
Σταθμός ανεφοδιασμού: με νερό στο μέσον περίπου της διαδρομής, στην περιοχή Άγιος Ιωάννης από τον Σύλλογο Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου και με την υπόκρουση τραγουδιών από την Σμύρνη. Καθώς επίσης και στον τερματισμό του αγώνα.
Χορηγοί του αγώνα: Ασκληπιός Κρήτης -ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε.-αστικά ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Σύλλογος Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου- Αναψυκτικά ΦΗΜΗ
Χρονικό περιθώριο του αγώνα: 1 ώρα και 30.
Μουσικά δρώμενα σε εκκίνηση και τερματισμό: Με την υπόκρουση Κρητικής μουσικής και έντεχνης θα συνοδεύσει τους αθλητές στην εκκίνηση και το τερματισμό του αγώνα.
Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τον Ασκληπιό Κρήτης, Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη