6/6/16

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έδωσαν δυναμικό παρών σε αγώνες που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Αγώνες τόσο ασφάλτου όσο και βουνού, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά στην πράξη ότι τα μέλη του Συλλόγου συμμετέχουν ενεργά παντού εκπροσωπώντας το νομό μας επάξια. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα αγώνας 10 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς η Τσαγκούλη Φανή.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου οι αθλητές του Συλλόγου συνέχισαν την αγωνιστική δραστηριότητα σε αγώνες βουνού. Συγκεκριμένα, στον ορεινό αγώνα με την ονομασία "Άγιος Γεώργιος Γρεβενών", έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Γουναράς Δημήτριος. Ενώ, στον ορεινό αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στη Βροντού με την ονομασία North Olympus Trail, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Φλωράς Θάνος, Λάμπας Γιώργος, Κούρτης Νικόλαος, Μπουχουρίδης Πραξιτέλης και Μεταξάς Άγγελος.

Την Κυριακή όμως είχαμε και μια διεθνή συμμετοχή. Συγκεκριμένα στον ημιμαραθώνιο του Huddersfield της Αγγλίας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Βαρυτιμιάδης Κώστας.