18/9/17

Διαμονή και μετακίνηση με λεωφορείο στην Αθήνα για τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών


Οι ομαδικές εγγραφές για τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες έχουν ολοκληρωθεί με νέο ρεκόρ συμμετοχών για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί ομαδική μετάβαση και διαμονή στα πλαίσια της συμμετοχής στους αγώνες. Φέτος, λόγω αυξημένης συμμετοχής σε όλα τα αγωνίσματα, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση για δωμάτια στα ξενοδοχεία. 

  1. Καλούνται λοιπόν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου και επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο, να το δηλώσουν. Η κράτηση θα πραγματοποιηθεί MONO με την προκαταβολή των 15 ευρώ ανά άτομο η οποία έχει ζητηθεί από το ξενοδοχείο.
  2. Παράλληλα θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το λεωφορείο [μετάβαση με επιστροφή] για όσους ενδιαφέρονται. Η κατοχύρωση της θέσης γίνεται MONO με την προκαταβολή των 15 ευρώ ώστε να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 20:00 - 21:00
  • Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 20:00 - 21:00
  • Τρίτη 3 Οκτωβρίου 20:00 - 21:00

Προσοχή! Οι δηλώσεις για το ξενοδοχείο ενδέχεται να κλείσουν νωρίτερα εφόσον συμπληρωθούν τα διαθέσιμα δωμάτια.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων και προκαταβολής  ορίζεται η  Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Παρακαλούνται τα μέλη να τηρήσουν αυστηρά την καταληκτική ημερομηνία ώστε να γίνει και ο απαραίτητος προγραμματισμός.

Σε περίπτωση κάλυψης των διαθέσιμων θέσεων, οι οποίες ορίζονται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τη ζήτηση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.