3/10/17

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 1/10/2017

Στον Αλμυρό Βόλου
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για 1η φορά ο ημιμαραθώνιος στον Αλμυρό Βόλου. Μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους τους διοργανωτές λόγω βροχοπτώσεων η διαδρομή έγινε περίπου 19 χλμ. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Πασιάς Κώστας, Μάγγος Κωνσταντίνος, Μπέλτσιος Βασίλης, Τόπας Θεόδωρος και Γουναράς Δημήτρης.


Επίσης και στον ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είχε εκπροσώπηση, συνεχίζοντας τις παρουσίες και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς η Μαγρίζου Τζουλιάνα.
Στον 3ο ημιμαραθώνιο Κρήτης έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Αλμπαντάκης Κώστας, Κοντος Ραλης, Αγγελακοπουλου Ιουλία, Ωραιόπουλος Χρήστος και Παπαστεργίου Κώστας.

Την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε ο ημιμαραθώνιος Κέρκυρας με μεγάλη επιτυχία. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Κοντονίνας Γεώργιος.

Στην Κέρκυρα
Στον Αρκαλοχώρι, Ημιμαραθώνιος Κρήτης