2/4/19

Πρόγραμμα εκδρομής για Βιέννη

Πρόγραμμα για την εκδρομή για το μαραθώνιο της Βιέννης.
5-4-2019: Αναχώρηση από την πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα -Ωδειο για το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης στις 16:00.Θα βρίσκεται εκπρόσωπος του πρακτορείου που θα έχει τα εισιτήρια και θα έχει γίνει check in.
Πτήση με την εταιρεία Ryanair FR 2170 Θεσσαλονίκη -Μπρατισλαβα 19:50-20:40.
Άφιξη στη Μπρατισλάβα και μεταφορά σε τοπική ταβέρνα για δείπνο. Μετά το δείπνο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Βιέννη και τακτοποίηση σταδωμάτια. Ξενοδοχείο Ibis budget Wien At.Marx.
Σάββατο 6-4-19.
Αναχώρηση στις 09:30 το πρωί από το ξενοδοχείο μας με πούλμαν για την ξενάγηση στη Βιέννη. Προσοχή είναι προαιρετική οποίος επιθυμεί.
Η κλασική ξενάγηση της πόλης περιλαμβάνει:
*Επίσκεψη στους κήπους του θερινού ανακτόρου του Schlob Schonbruun και λίγος ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες. Χωρίς εσωτερική επίσκεψη λόγω χρόνου.
*Την κεντρική λεωφόρο Ringstrasse στην οποία θα δούμε τα βασικότερα και μεγαλοπρεπή κτίρια της πόλης. Όπως την κρατική όπερα, δίδυμα μουσεία, αυτοκρατορική πύλη,το χειμερινό ανάκτορο του Palau's Hofburg,το κοινοβούλιο, εθνικό θέατρο, δημαρχείο κ.α.
*Τον 30 λεπτό περίπατο μέσα από την παραδοσιακή ελληνική συνοικία της Βιέννης, όπου θα αντικρίσουμε τις 2 ζωντανές ορθόδοξες εκκλησίες καθώς και το σπίτι που φιλοξένησε τον Ρήγα Βελεστινλή.Θα καταλήξουμε στη καρδιά της πόλης στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου όπου θα ολοκληρωθεί η ξενάγηση.Θα υπάρξει λίγος ελεύθερος χρόνος και κατόπιν επιστροφή στο πούλμαν.
Κυριακή 7-4-19: Ελεύθερη ημέρα και συμμετοχή στο μαραθώνιο και παράλληλους αγώνες.
Δευτέρα 8-4-19: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 06:30 περίπου για Μπρατισλάβα.
Πτήση με Ryanair FR2170 Μπρατισλάβα -Θεσσαλονικη.
Αναχώρηση από αεροδρόμιο Μακεδονία για Λάρισα.