19/2/15

Προκήρυξη εποχιακών θέσεων εργασίας «Αθλητικά Μονοπάτια 2015»

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Αναγέννηση και Πρόοδος» αναζητεί πιστοποιημένους γυμναστές/προπονητές για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού κοινωνικού προγράμματος ίσων ευκαιριών άθλησης για παιδιά των νησιών της άγονης γραμμής, με τίτλο «Αθλητικά μονοπάτια 2015». Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η αγγελία αφορά εποχιακή εργασία διάρκειας 3-4 εβδομάδων, αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά από αποστολή βιογραφικού και προσωπική συνέντευξη από την «Αναγέννηση και Πρόοδος».

Απαραίτητα Προσόντα
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, ή προπονητικών σχολών ΓΓΑ ή αντίστοιχων σχολών του εξωτερικού.

Μετά την επιλογή, οι γυμναστές/προπονητές θα συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων υπό την επιστημονική επίβλεψη και υλοποίηση της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας, καθώς και με καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sportpaths@randp.gr, ενώ κατά την συνέντευξη θα πρέπει να προσκομίσουν ακριβές αντίγραφο σπουδών ή/και πιστοποιήσεων.

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έως και Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015