27/2/15

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Θαν. Σταμόπουλος Καλαμπάκα-Τρίκαλα τρέχει για το έτος Τσιτσάνη


Ο Βασίλης Τσιτσάνης γεννήθηκε στην πόλη μας, στην πόλη των Τρικάλων, πριν από 100 χρόνια και προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη ο Δήμος Τρικκαίων αποφάσισε να ορίσει το 2015 ως έτος Τσιτσάνη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων που είναι βασικός διοργανωτής του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα, ήρθε σε συμφωνία με τον  δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, την αντιπρόεδρο του μουσείου Τσιτσάνη Έφη Λεβέντη και την αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας Βασιλένα Μητσιάδη, και αποφάσισαν από κοινού ο αγώνας να ενταχθεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στο Έτος Τσιτσάνη 2015.

Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη καθώς το μετάλλιο του 8ου Ημιμαραθωνίου Θαν. Σταμόπουλος Καλαμπάκα –Τρίκαλα και του 3ου αγώνα 6 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη των Τρικάλων θα απεικονίζει στην μία του όψη τον Βασίλη Τσιτσάνη. Επίσης ,την ημέρα του αγώνα στις 15 Μαρτίου, θα γίνουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. Πάρτε και σεις μέρος στον εορταστικό -  επετειακό Ημιμαραθώνιο.

Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων