16/2/15

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Το Διοικητικό Συμβούλιο κόβει την πίτα του Συλλόγου παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.  Αγοραστού Κώστα. 
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε αίθουσα του ξενοδοχείου Metropol. Η προσέλευση των μελών του Συλλόγου ήταν μεγάλη.

Συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των μελών του Συλλόγου. Ο πρόεδρος Γούλας Απόστολος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το 2014 ήταν μια χρονιά πλούσια σε συμμετοχές και δράσεις για τους αθλητές του Συλλόγου, (συμμετοχή σε 94 αγώνες και 959 τερματισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό), ενώ οι επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο ήταν πολλές, με αποκορύφωμα όλων την ομαδική αποστολή στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, όπου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κατετάγη 7ος πανελλαδικά στις ομαδικές βραβεύσεις και 1ος επαρχιακός σύλλογος για το αγώνισμα του Μαραθωνίου, ενώ για το αγώνισμα των 10 χλμ κατετάγη 7ος πανελλαδικά.


Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή πίτας του Συλλόγου παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού Κώστα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη το Σύλλογο και τα μέλη του για την πλούσια αγωνιστική τους δράση και δήλωσε για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή του στο Σύλλογο.

Ο κ. Δημήτρης Κούκος κέρδισε το φλουρί και έλαβε
το δώρο από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γούλα Απόστολο.
Τυχερός της βραδιάς ήταν το μέλος Κούκος Δημήτριος, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα Cougar αλλά και τη συμμετοχή και μετάβασή του στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. 

Παρόντες ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Παιδής Αθανάσιος, ο ολυμπιονίκης Ρέτζιος Θανάσης, καθώς και μέλη των Συλλόγων Δρομέων Τρικάλων και Εορδαίας. Το δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε το μέλος του Συλλόγου Αναστασίου Μιχάλης.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των μελών του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση
που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Μετροπόλ.
Κατά τη διάρκεια του απολογισμού της χρονιάς που πέρασε, το Δ.Σ. πρόβαλε
σε videowall φωτογραφίες με μοναδικές στιγμές που έζησαν τα μέλη
του Συλλόγου από την εποχή της ίδρυσής του έως και σήμερα.