7/5/15

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Την Κυριακή 3 Μαΐου έγινε για 6η χρονιά ο ορεινός αγώνας Ανοπαία Ατραπός. Φέτος ο αγώνας είχε ρεκόρ συμμετοχής. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Νάτσης Νικόλαος, Κούρτης Νικόλαος, Χατζηεφραιμίδης Σταυρος, Μπουχουρίδης Πραξιτέλης, Συράκης Δημήτριος και Καρβέλος Ιωάννης.

Ενώ την ίδια μέρα, στην Αθήνα έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος ημιμαραθώνιος Αθηνών. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γούλας Απόστολος, Μπρούτσος Βασίλειος, Λίτσιος Δημήτριος, Αγραφιώτης Δημήτριος, Τσιώνης Γεώργιος, Παπακώστας Αθανάσιος και Βαρσάμης Αντώνιος. Ενώ στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές και φίλοι του Συλλόγου: Ψαρογιώργος Χρήστος, Αναστασίου Νίκος, Μάνθου Θεοδώρα, Τσαόπουλος Νικόλαος και Ευσταθίου Νικολέτα. 

Παράλληλα έγινε στην Κατερίνη για ακόμη μια χρονιά ο τριαθλιτικός αγώνας Almiraman. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γραμματικός Δημήτριος και Θώμος Νίκος. 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ανακοινώνει ότι ο 6ος Ιπποκράτειος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου με εκκίνηση και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Παράλληλα με τον 6ο Ιπποκράτειο, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας διοργάνωσε την Τρίτη 5 Μαΐου, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αθλητική ημερίδα με θέμα "Άσκηση και Υγεία ΙΙ".  

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έχει αναπτύξει μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης σε θέματα υγείας και άθλησης τόσο για τα μέλη του όσο και για τους αθλούμενους συμπολίτες μας. Ενώ οι ομαδικές εγγραφές για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών έχουν ανοίξει και καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να δηλώσουν συμμετοχή.