3/2/16

6o The North Face Zagori Mountain Running


Το 6ο «The North Face Zagori Mountain Running», θα διεξαχθεί από 22-24 Ιουλίου 2016.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει 4 αγώνες υψηλών προδιαγραφών που εκτός από τους Έλληνες λάτρεις του ορεινού τρεξίματος αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερους δρομείς από το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν:

• TeRA 80km. Ένας μοναδικός, για την Ελλάδα, ultra αγώνας με θετική υψομετρική διαφορά να υπερβαίνει τα 5.100 μ. Έχει χρονικό όριο ολοκλήρωσης 21 ώρες από την έναρξή του και τέσσερα ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού. Ο αγώνας ξεκινά και τερματίζει σοτν καλλιτεχνικό σταθμό της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο χωριό Τσεπέλοβο. Όριο συμμετοχής 150 αθλητές. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.
• Marathon 42km και +2500m υψομετρικής με χρονικό όριο ολοκλήρωσης τις 9 ώρες από την έναρξη και ενδιάμεσο χρονικό όριο αποκλεισμού τις 4 ώρες και 30 λεπτά στο Μεγάλο Πάπιγκο. Ενας αγώνας που προσφέρει στους δρομείς μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία! Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού Κήποι και ο τερματισμός θα γίνει στο Τσεπέλοβο. Όριο συμμετοχής 250 αθλητες.
• Half Marathon 21 km +1090m θετικής  υψομετρικής. Ένας αγώνας απολαυστικός από κάθε άποψη στο ορεινό σύμπλεγμα της Τύμφης.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στο χωριό Κήποι Ζαγορίου σε υψόμετρο 750m.
• Entry Race 10km. Ο ιδανικός αγώνας για να μυηθεί κανείς στο ορεινό τρέξιμο με εκκίνηση και τερματισμό στο χωριό Κήποι.
Οι εγγραφές ανοίγουν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: www.zagorirace.gr