28/2/18

4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη, άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Βόλου και τους παράλληλους αγώνες!

Το Σάββατο 21 Απριλίου το απόγευμα θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Βόλου, ο παράλληλος 25ος Δρόμος Υγείας 5 χιλιομέτρων και ο Παιδικός Αγώνας των 500 μέτρων. Στους δυόμισυ μήνες που μένουν για το μεγάλο γεγονός, η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων υπόσχεται να ετοιμάσει ένα event που θα μείνει ακόμη πιο αξέχαστο σε όσους θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή.

Η διοργάνωση των αγώνων όρισε δύο διαφορετικά πακέτα συμμετοχής για τους αγώνες, και οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν το απλό πακέτο (5 ευρώ), ή με τεχνικό t-shirt (10 ευρώ). Ανεξάρτητα του πακέτου που θα επιλέξει κάποιος, οι παροχές θα είναι ιδιαίτερα πλούσιες για όλους: ειδικό μετάλλιο για όλους όσοι τερματίζουν που κάθε χρονιά είναι διαφορετικό-συλλεκτικό, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο του αθλητή τυπωμένο. 

H τροφοδοσία-παροχές στον 4ο Ημιμαραθώνιο Βόλου (εννοείται ισχύει για όλα τα πακέτα): Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό, στο 4ο χλμ, στο 7ο χλμ, στο σημείο αναστροφής (10,55ο χλμ), στο 14ο και στο 17ο χλμ. νερό DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Στο σημείο αναστροφής (10,5ο χλμ) θα δοθεί στους δρομείς τζελ από τη Pharmnet, στο 17ο χλμ ισοτονικό από τη Herbalife διατροφή – Αδαμόπουλος Ιωάννης Ioannis Adamopoulos, και στον τερματισμό θα δοθούν επίσης στους δρομείς πλούσια, πάρα πολλά προϊόντα-δώρα των χορηγών, και πιο συγκεκριμένα από την ΕΨΑ , Zagorin (μήλα), Μπισκότα Παπαδοπούλου , Καρακατσάνης FOOD SERVICE (σάντουιτς), Ταμπακιώτης, γάλα από γαλακτοβιομηχανία που θα ανακοινωθεί σύντομα, και πίτσα από το Basilico cucina&pizza italiane Volos!

Στον ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΧΛΜ: στον τερματισμό νερό, αναψυκτικό ΕΨΑΜπισκότα Παπαδοπούλου, πίτσα από το Basilico cucina&pizza italiane Volos.



Προσοχή: αν επιλέξατε το πακέτο με το τεχνικό t-shirt θα πρέπει να έχει γίνει ολοκλήρωση και πληρωμή της εγγραφής ως τη Μ.Παρασκευή 6 Απριλίου. Τονίζουμε ότι μετά την ημερομηνία αυτή θα είναι δυνατές οι εγγραφές μόνο στο απλό πακέτο συμετοχής καθώς η διοργάνωση θα παραγγείλει τις μπλούζες που θα έχουν πληρωθεί. Επίσης τυχόν εγγραφές που θα έχουν γίνει πριν τις 6 Απριλίου αλλά χωρίς κατάθεση η οποία γίνει αργότερα από αυτή την ημερομηνία, θα μετατρέπονται αυτόματα στο απλό πακέτο και θα επιστρέφεται η διαφορά εφόσον κατατίθεται μεγαλύτερο ποσό.
Ο Παιδικός Αγώνας εννοείται προσφέρεται με δωρεάν συμμετοχή. Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί μετάλλιο με το σήμα του αγώνα, και χυμός από την ΕΨΑ. Οι γονείς που θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο ή τον Δρόμο Υγείας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τα παιδιά τους να τρέχουν, καθώς ο αγώνας τους θα ξεκινήσει πριν τον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο Υγείας.
Η διοργάνωση του 4ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου Βόλου κάθε βδομάδα με ανακοινώσεις θα παρουσιάζει κάθε νέο που ετοιμάζει. Όπως και πέρυσι οι λαγοί-pace makers με ειδικό μπαλόνι για να ξεχωρίζουν, θα βοηθήσουν όσους δρομείς επιδιώξουν επιδόσεις σε χρόνους 1.30, 1.40, 1.50, 2.00. Στον τερματισμό κάθε γυναίκας θα της δίνεται και μία ανθοδέσμη, όπως καθιερώθηκε με πρωτοτυπία από τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και θα γίνεται σε κάθε διοργάνωση. Ενδεικτικό βίντεο εδώ. Στους δρομείς θα προσφερθούν δωρεάν χιλιάδες φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου όπως ο Ημιμαραθώνιος Βόλου επίσης καθιέρωσε από τη πρώτη χρονιά. Πολλά βίντεο από σταθερές, κινητές και go-pro κάμερες θα συμπληρώσουν το υλικό.

Διαβάστε εδώ όλη τη προκήρυξη: http://www.voloshalfmarathon.gr/prokiryxi-engrafes-4os/

Κάντε την εγγραφή σας εδώ https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=30b7f15bbc225e0bac515bfd1c87babd, και καλό αγώνα!



ΜΟΝΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΕΨΑ
ΔΙΟΣ
Ζαγορίν
Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε (Μπισκότα Παπαδοπούλου)

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας
Sauconygreece
Pharmnet
RunningNews.gr (χορηγός επικοινωνίας)
Καρακατσάνης 
Φιλομήλα
Puppets
Ταμπακιώτης
Peugeot
Aspirina 

Portaria hotel
Nefeli hotel 
Τυπογραφείο Σάμιος
Άνθη Φυτά Κλόντζας
Basilico cucina&pizza italiane Volos
Herbalife διατροφή – Αδαμόπουλος Ιωάννης Κένταυρος (κέντρο αποκατάστασης)
Παπαγιάννης ΑΕ
Iatrou Cleaning
Inkplus
Nice-Day


ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας
ΕΠΦΑ (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας) 
Τροχαία Βόλου
Λιμενικό Σώμα Βόλου
Οργανισμός Λιμένος Βόλου
ΕΚΑΒ
 

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων). 
Το σάιτ του αγώνα είναι το εξής: www.voloshalfmarathon.gr 
Η σελίδα του Ημιμαραθωνίου Βόλου στο facebook είναι εδώ: https://www.facebook.com/Volos-Half-Marathon-Ημιμαραθώνιος-ΒΟΛΟΥ-151729339781 
Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook είναι εδώ: https://www.facebook.com/sdyvolou/
Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/635282306803802/?active_tab=about