17/9/18

Εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας


Οι αγώνες του φθινοπώρου πλησιάζουν και οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ετοιμάζονται πυρετωδώς να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρών.

Η αρχή θα γίνει στον αγώνα των Ιωαννίνων συνολικής απόστασης 30 χλμ και στους παράλληλους αγώνες 5 και 10 χλμ. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση περισσότεροι από 50 αθλητές του Συλλόγου δήλωσαν συμμετοχή.

Στη συνέχεια, οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα συμμετέχουν μαζικά στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αχίλλειο Άθλο και στον αναβαθμισμένο παράλληλο αγώνα 5 χλμ, στα Φάρσαλα. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 100 αθλητές του Συλλόγου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και οργανωμένη ομαδική μετάβαση με λεωφορείο.

Τέλος, στον 7ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον παράλληλο αγώνα 5 χλμ οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, θα συμμετέχουν με περισσότερους από 100 αθλητές. Και σε αυτόν τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη ομαδική μετάβαση με λεωφορείο.

Ο αγώνας στόχος για τους περισσότερους αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είναι ο Μαραθώνιος Αθηνών, συνολικής απόστασης 42,195 χλμ και οι παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χλμ. Σε αυτή τη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή 271 αθλητές και για τους τρεις αγώνες με 202 συμμετοχές στο αγώνισμα του μαραθωνίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί διήμερη αθλητική αποστολή από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.