6/10/19

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 06/10/2019

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αγωνίστηκαν σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι παντού!
Συγκεκριμένα οι αγώνες στους οποίους αγωνίστηκαν οι αθλητές είναι οι παρακάτω:
Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου σε έναν ακόμα νυχτερινό αγώνα που γίνεται στο Μόλυβο Λέσβου, τον Molyvos Night Runnig, απόστασης 6 χλμ, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Καραγιαννίδης Χρήστος.
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας 25 χλμ Lesvos Trail Race, στην Πέτρα Λέσβου. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Σαριγιαννίδης Κώστας και Καραγιαννίδης Χρήστος.
Την ίδια μέρα έγινε και ο τριαθλητικός αγώνας 4ο Il porto triathlon Igoumenitsa, στην Ηγουμενίτσα. Στον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Πατσίκας Μάνος και Γερογιάννης Δημήτρης.
Επίσης, για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Spetses mini Marathon. Για μια ακόμα χρονιά ο αγώνας των Σπετσών συγκέντρωσε πολλούς αθλητές από όλη την Ελλάδα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Γιαννούλη Μιχαέλα, Γιαννούλη Μαρία και Μαυρογιάννης Πάνος.
Στον ημιμαραθώνιο Pella Half Marathon που έγινε για 8η χρονιά, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι  Κρίκου Σοφία και Χασιώτη Φανή.
Στον 3ο Αγώνα Δρόμου Almyros City - Zerelia Lakes, συνολικής απόστασης 21,100 έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Τσάκος Κων/νος, Σακελλάρης Παναγιώτης, Γκαγκάρας Γεώργιος, Κούκος Δημήτρης, Φωτιάδης Γεώργιος, Αυξωνίδης Γεώργιος.
Στον παράλληλο αγώνα 6 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Αθανασόπουλος Φώτιος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Μπαλαμώτη Άννα.
Συμμετοχή αθλητών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας είχαμε και στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Συγκεκριμένα σε αυτό τον αγώνα, γιορτή του αθλητισμού, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι Σκρουμπής Γιάννης, Ελευθερίου Αλέξανδρος, Τσιώτας Κωνσταντίνος, Μακρή Σύλβια, Perakis Christian, Αγγελακοπούλου Ιουλία, Κόντος Ράλλης.
Ενώ στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Αλμπαντάκης Κώστας.